Промјена пола није ријешила моје проблеме!

Највише сам се плашила како ће људи гледати на то. Често се то посматра на тривијалан начин, као да сам то урадила због каријере, рекла је манекенка.

Забава 25.07.2015 | 12:10
Промјена пола није ријешила моје проблеме!

Андреј Пејић (23) променио је пол прошле године и постао Андреја. Гостујући у једној емисији, славна трансродна манекенка отворено је проговорила о проблемима са којима се суочава.

Андреја је прво говорила о свом гостовању на концерту Тејлор Свифт, али је разговор убрзо скренуо на друге актуелне теме, тачније на Кејтлин Џенер и проблеме трансродних особа.

Манекенка је истакла да се она и Кејтлин по много чему разликују, али да имају и неке сличности, попут тога да су њихове промене пола биле јавно испраћене.

Она је открила и шта је био њен највећи страх када се одлучила на тај корак.

"Највише сам се плашила како ће људи гледати на то. Често се то посматра на тривијалан начин, као да сам то урадила због каријере", рекла је она.

"За мене је то сулудо - проћи кроз све то, психолошку рехабилитацију, операцију… То је било занимљиво и веома позитовно искуство. Ипак, то није лак процес, то није бајка. То не решава све проблеме. То је само један део вашег тела и вашег идентитета", открила је Андреја!

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар