Кежману жена узела милионе, па ставила силиконе

Емилија, која је у бракоразводној парници добила део Матејине имовине, недавно посетила естетског хирурга и средила попрсје.

Забава 25.07.2015 | 08:57
Кежману жена узела милионе, па ставила силиконе

Емилија, бивша супруга Матеје Кежмана, након развода брака који је трајао 11 година добила је неколико фудбалерових милиона, па је себе почастила силиконима.

Кежманова бивша жена недавно је пред одлазак на море, где је отишла с децом Лазаром, Јаковом и Александром, посетила естетског хирурга и повећала груди.

- Емилија је била незадовољна величином својих груди, па их је средила - каже наш извор и додаје да се она не расипа парама, али да је себи коначно испунила давнашњу жељу.

- Њој су деца најважнија, због њих се и борила за део Кежманове имовине. Иначе, после уградње силикона још боље изгледа. Она сматра да њено време, што тиче емотивног живота, тек долази - рекао је наш извор.

Емилија је с децом летовала у Херцег Новом, у апартманима који припадају њеном бившем мужу. Папарацо Курир Старса ју је усликао како на плажи пије пиво и сунча згодно тело. Све време је из кафића посматрала децу, а онда им се придружила у вожњи скутера.

Иначе, Емилија и Матеја су након споразумног развода у новембру прошле године остали у добрим односима, па се редовно виђају и договарају кад је реч о деци. Пре тога су имали неспоразум, пре свега због висине алиментације и поделе имовине, али су на крају то мирним путем решили.

Извор: Курир‎‏

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Силикон

25.07.2015 07:42

Па и требала је! Без њих је као нека баба!

ОДГОВОРИТЕ