Када ће бањалучка села добити воду?

У Бањалуци поједина насеља и сеоска подручја и даље имају проблем са водоснадбијевањем. Град најављује да ће проблем дугорочно бити ријешен. Опозиција подсјећа да је то прича коју градска власт прича десет година.

Република Српска 23.07.2015 | 21:56
Када ће бањалучка села добити воду?

Воде нема на Мањачи, воде чешће нема него што је има и у селима око Бања Луке у које је званично вода уведена. Градска скупштина разматрала је информацију о стању у водоснадбијевању у граду али је чињеница да је проблем водоснадбијевања присутан константно а да се из године у годину говори како ће бити ријешен. Што преко града што преко Центра за развој села.

Тако је и са фамозним пројектом Црно врело који је требало да ријеши проблем водоснадбијевања дијела сеоског подручја.

Градска власт напомиње како у претходним данима чини све како би доставила воду оним подручјима и градјанима који имају проблем са несташицом. Поново је најављено коначно ријешавање проблема водоснадбијевања у Бања Луци.

У самом граду нема проблема са водоснадбијевањем за разлику од села. Опозиција је медјутим најавила да ће тражити измјештање цистерне са које се пуне цистерне које перу улице града јер се цистерна пуни у нижем току Врбаса на излазу из града гдје је Врбас најпрљавији од канализације.

У медјувремену у Бања Луци већ дуго нису видјени камиони Чистоће који перу улице града. Некада је то била готово свакодневна пракса.

(БН ТВ)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

нота бене

23.07.2015 20:01

Ова добро лаже испред градске власти. Удара на интелигенцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

23.07.2015 20:19

Хе хе па сви послови иду преко Интерцонта и Спасана зета Бајиног

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

23.07.2015 20:21

Нема воде али има сатра, крметина и пива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЈА

23.07.2015 20:52

Доста пута сам гледао Градску Скупстину,увијек спомињу воду у Пискавици,Борковицима,Бистрици итд.Питам господу ста је са водом у Славицкој-насеља Ритани,Трамосљике,Стакици,Кнезеви ци Преради,па према Цркви Јелицкој.Водоводна мреза је просла неко казе да је пустена вода за Козарац а да смо ми горе наведени прескоцени,то стварно нема смисла цитао сам у новинама да је та вода овим насељима требала бити пустена јос 2012,године да је Прједор дао паре али као крив је директор за развој села.Молим господина Талица да у Скупстини постави питање када це ова насеља добити воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

24.07.2015 03:53

Воду це те добити пред локалне изборе. Бице и прасетине и пиве. Стрпите се и сутите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пизон

24.07.2015 07:08

Рјеси се велики пресједник мјесне заједнице Стрицици Златко Сладојевиц воду на Мањаци . Ал кад на ку.ц. никне нокат.

ОДГОВОРИТЕ