Kada će banjalučka sela dobiti vodu?

U Banjaluci pojedina naselja i seoska područja i dalje imaju problem sa vodosnadbijevanjem. Grad najavljuje da će problem dugoročno biti riješen. Opozicija podsjeća da je to priča koju gradska vlast priča deset godina.

Republika Srpska 23.07.2015 | 21:56
Kada će banjalučka sela dobiti vodu?

Vode nema na Manjači, vode češće nema nego što je ima i u selima oko Banja Luke u koje je zvanično voda uvedena. Gradska skupština razmatrala je informaciju o stanju u vodosnadbijevanju u gradu ali je činjenica da je problem vodosnadbijevanja prisutan konstantno a da se iz godine u godinu govori kako će biti riješen. Što preko grada što preko Centra za razvoj sela.

Tako je i sa famoznim projektom Crno vrelo koji je trebalo da riješi problem vodosnadbijevanja dijela seoskog područja.

Gradska vlast napominje kako u prethodnim danima čini sve kako bi dostavila vodu onim područjima i gradjanima koji imaju problem sa nestašicom. Ponovo je najavljeno konačno riješavanje problema vodosnadbijevanja u Banja Luci.

U samom gradu nema problema sa vodosnadbijevanjem za razliku od sela. Opozicija je medjutim najavila da će tražiti izmještanje cisterne sa koje se pune cisterne koje peru ulice grada jer se cisterna puni u nižem toku Vrbasa na izlazu iz grada gdje je Vrbas najprljaviji od kanalizacije.

U medjuvremenu u Banja Luci već dugo nisu vidjeni kamioni Čistoće koji peru ulice grada. Nekada je to bila gotovo svakodnevna praksa.

(BN TV)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

nota bene

23.07.2015 20:01

Ova dobro laže ispred gradske vlasti. Udara na inteligenciju.

ODGOVORITE
Name

Niko

23.07.2015 20:19

He he pa svi poslovi idu preko Interconta i Spasana zeta Bajinog

ODGOVORITE
Name

Mikailo

23.07.2015 20:21

Nema vode ali ima satra, krmetina i piva.

ODGOVORITE
Name

MAJA

23.07.2015 20:52

Dosta puta sam gledao Gradsku Skupstinu,uvijek spominju vodu u Piskavici,Borkovicima,Bistrici itd.Pitam gospodu sta je sa vodom u Slavickoj-naselja Ritani,Tramosljike,Stakici,Knezevi ci Preradi,pa prema Crkvi Jelickoj.Vodovodna mreza je prosla neko kaze da je pustena voda za Kozarac a da smo mi gore navedeni preskoceni,to stvarno nema smisla citao sam u novinama da je ta voda ovim naseljima trebala biti pustena jos 2012,godine da je Prjedor dao pare ali kao kriv je direktor za razvoj sela.Molim gospodina Talica da u Skupstini postavi pitanje kada ce ova naselja dobiti vodu.

ODGOVORITE
Name

bl

24.07.2015 03:53

Vodu ce te dobiti pred lokalne izbore. Bice i prasetine i pive. Strpite se i sutite.

ODGOVORITE
Name

Pizon

24.07.2015 07:08

Rjesi se veliki presjednik mjesne zajednice Stricici Zlatko Sladojevic vodu na Manjaci . Al kad na ku.c. nikne nokat.

ODGOVORITE