Тужна холивудска прича

Његово је име Силвестер Сталоне. Један је од највећих и најпознатијих филмских звезда. На почетку каријере, Сталоне је био глумац који се борио - на свим подручјима. У једном тренутку је био толико сиромашан..

Забава 18.07.2015 | 07:23
Тужна холивудска прича

Ако вам је живот тежак, ако имате осећај да не можете да успете ма колико год се трудили, прочитајте ову инспиративну причу коју је објавио Намматв Цханнел, преносе амерички медији. Можда ће вам дати снаге да наставите да се борите, можда ће вас мотивисати да покушате нешто ново, а можда ће вас само дирнути.



У сваком случају, улепшаће вам дан.

"Његово је име Силвестер Сталоне. Један је од највећих и најпознатијих филмских звезда. На почетку каријере, Сталоне је био глумац који се борио - на свим подручјима. У једном тренутку је био толико сиромашан да је украо женин накит и продао га. Ствари су кренуле толико лоше да је постао бескућник и три ноћи је спавао на аутобуској станици у Њујорку. Није имао за станарину ни за храну.

Најниже је пао када је у продавници пића покушао странцима да прода свог пса. Није имао новца да га храни. Продао га је за само 25 долара. Каже да је отишао у сузама. Након две недеље гледао је боксерски меч између Мухамеда Алија и Чака Вепнера и то га је инспирирало да напише сценарио за славни филм Роцкy. Написао га је за 20 сати! Покушао је да га прода и понуђено му је 125.000 долара. Али, имао је један услов: желео је главну улогу у филму. Желио је да буде главни лик, Роки. Али студио је рекао НЕ. Желели су праву звезду. Рекли су да изгледа смешно и смешно говори. Отишао је са својим текстом.

Неколико недеља касније, студио му је понудио 250.000 долара за њега. Одбио је. Понудили су 350.000 долара. И то је одбио. Желели су његов филм, али не и њега. Рекао је НЕ. Он је морао да буде у том филму. Након неког времена, студио се сложио са његовим захтевом и дао му 35.000 долара за сценарио и допустио му да глуми Рокија.

Остало је историја! Филм је освојио три Оскара, а Сталоне је номинован за најбољег глумца. Роцкy је постао један од најбољих филмова у историји. Да ли знате шта је Силвестер прво купио са 35.000 долара које је добио? Пса којег је продао! Сталоне је толико волео свог пса да је три дана стајао испред продавнице пића и чекао човека ком га је продао. Човек са псом појавио се трећег дана. Сталоне му је објаснио зашто је продао пса и молио га да му га врати. Човек је одбио. Понудио му је 100, 500 па 1000 долара. Човек није желео да га прода.

Веровали или не, Сталоне је морао да да чак 15.000 долара за пса којег је продао за 25 долара. Али добио је пса натраг. Данас је Силвестер Сталоне, исти онај који је некад спавао на улици са својим псом, једна од највећих филмских звезда која је икад ходала планетом.

Поента ове приче је: ниједан сан није немогуће остварити. Ружно је немати новца, али ако нешто заиста желите, потрудите се да пронађете начин да то и остварите. Пропустићете многе прилике, људи ће хтети ваше производе, али не и вас. Ако нисте познати и немате везу, биће вам тешко. Међутим, немојте одустајати. Докле год сте живи, ваша прича није завршена. Наставите да се борите!

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар