Севе и Игор плесали на бини на Кебином концерту

Први пут након 17 година паузе, певач Драган Којић Кеба одржаће концерт у родној Лозници. А бројне познате личности укључујући Северину, Ану Бекуту, Тању Савић и Синана Сакића, биле су специјални гости на Кебином концерту.

Забава 15.07.2015 | 07:18
Севе и Игор плесали на бини на Кебином концерту

мам малу позитивну трему, али сада желим да дам најбоље од себе и да сви буду задовољни. Хтео сам и 100 гостију да имам, али је и ово довољно. Наравно, највише очекујем од дуета са Северином, са којом ћу певати стару песму- рекао је Кеба за "Блиц" пред почетак концерта. Осим са Северином Кеба ће отпевати и једну дуетску песму са Тањом Савић и Аном Бекутом.

Популарни певач најавио је бројне госте из света естраде попут Ане Бекуте, Тање Савић и Синана Сакића, али најдражи гост ће му свакако бити Северина Вучковић, девојка његовог сина Игора.

Загревање за Кебин концерт је почело компилацијом снимака Кебиних наступа из емисије "Твоје лице звучи познато" што је обрадовало публику. Након тога, Кеба је истрчао на бину у белом оделу, а публика је одмах запевала са њим.

-Сва прва сећања, на прве љубави, на прво свирање ми је везано за овај град. И зато поздрављам породицу и своју мајку-рекао је Кеба на почетку концерта.

Након што је отпевао неколико својих песама Кеба је отпевао и песме Здравка Чолића.
-Знам да ово може само Чола, али хајде да пробам и ја-рекао је Кеба.

Потом је на сцену изашла и Ана Бекута која је добила скоро гласнији аплауз од самог Кебе. Ана и Кеба су отпевали заједно дует "Треба времена" на опште одушевљење публике.

А Северина, гошћа чији излазак на сцену сви очекују са нестрпљењем, дошла је у пратњи дечка Игора. Пар се само на секунд појавио у ВИП ложи, где иначе седе сви Кебини гости, након чега су се сместили у близини бине.

Уз Северину и Игора, све време поред бине Кебу бодри и његова супруга Оља.

На сцену се попео и Синан Сакић који је такође из Лознице, а како му је публика узвратила аплаузом Синан се уплакан захвалио публици.

Пред крај концерта, на сцену је изашла и Северина и запевала песму "Срце куца твоје име" док ју је Кеба пратио на гитари.

На опште изненађење свих у публици, Северини и Кеби се придружио и Игор који је заплесао са својом изабраницом на сцени. Кеба је сину и његовој изабраници пожелео да их прати сва срећа овога света док је Северина изразила жаљење што до сада није била на концерту овог фолк певача.

А чини се да се Северина одлично провела на концерту у Лозници јер је током читавог концерта била тик уз бину у Игоровом друштву и окружена обезбеђењем, а уз сваку песму Севе је играла и певала.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар