Seve i Igor plesali na bini na Kebinom koncertu

Prvi put nakon 17 godina pauze, pevač Dragan Kojić Keba održaće koncert u rodnoj Loznici. A brojne poznate ličnosti uključujući Severinu, Anu Bekutu, Tanju Savić i Sinana Sakića, bile su specijalni gosti na Kebinom koncertu.

Zabava 15.07.2015 | 07:18
Seve i Igor plesali na bini na Kebinom koncertu

mam malu pozitivnu tremu, ali sada želim da dam najbolje od sebe i da svi budu zadovoljni. Hteo sam i 100 gostiju da imam, ali je i ovo dovoljno. Naravno, najviše očekujem od dueta sa Severinom, sa kojom ću pevati staru pesmu- rekao je Keba za "Blic" pred početak koncerta. Osim sa Severinom Keba će otpevati i jednu duetsku pesmu sa Tanjom Savić i Anom Bekutom.

Popularni pevač najavio je brojne goste iz sveta estrade poput Ane Bekute, Tanje Savić i Sinana Sakića, ali najdraži gost će mu svakako biti Severina Vučković, devojka njegovog sina Igora.

Zagrevanje za Kebin koncert je počelo kompilacijom snimaka Kebinih nastupa iz emisije "Tvoje lice zvuči poznato" što je obradovalo publiku. Nakon toga, Keba je istrčao na binu u belom odelu, a publika je odmah zapevala sa njim.

-Sva prva sećanja, na prve ljubavi, na prvo sviranje mi je vezano za ovaj grad. I zato pozdravljam porodicu i svoju majku-rekao je Keba na početku koncerta.

Nakon što je otpevao nekoliko svojih pesama Keba je otpevao i pesme Zdravka Čolića.
-Znam da ovo može samo Čola, ali hajde da probam i ja-rekao je Keba.

Potom je na scenu izašla i Ana Bekuta koja je dobila skoro glasniji aplauz od samog Kebe. Ana i Keba su otpevali zajedno duet "Treba vremena" na opšte oduševljenje publike.

A Severina, gošća čiji izlazak na scenu svi očekuju sa nestrpljenjem, došla je u pratnji dečka Igora. Par se samo na sekund pojavio u VIP loži, gde inače sede svi Kebini gosti, nakon čega su se smestili u blizini bine.

Uz Severinu i Igora, sve vreme pored bine Kebu bodri i njegova supruga Olja.

Na scenu se popeo i Sinan Sakić koji je takođe iz Loznice, a kako mu je publika uzvratila aplauzom Sinan se uplakan zahvalio publici.

Pred kraj koncerta, na scenu je izašla i Severina i zapevala pesmu "Srce kuca tvoje ime" dok ju je Keba pratio na gitari.

Na opšte iznenađenje svih u publici, Severini i Kebi se pridružio i Igor koji je zaplesao sa svojom izabranicom na sceni. Keba je sinu i njegovoj izabranici poželeo da ih prati sva sreća ovoga sveta dok je Severina izrazila žaljenje što do sada nije bila na koncertu ovog folk pevača.

A čini se da se Severina odlično provela na koncertu u Loznici jer je tokom čitavog koncerta bila tik uz binu u Igorovom društvu i okružena obezbeđenjem, a uz svaku pesmu Seve je igrala i pevala.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar