Блиц: Бакиров сарадник организовао напад

Главни организатор напада на премијера Александра Вучића је високи функционер владајуће бошњачке Странке демократске акције Асим С., а српске службе безбедности имају снимке и фотографије које то доказују, сазнања су српских обавештајних служби о којима пише данашњи "Блиц".

Босна и Херцеговина 13.07.2015 | 09:08
Блиц: Бакиров сарадник организовао напад

Према тим информацијама, Асим је сарадник лидера Бошњака Бакира Изетбеговића, а за инцидент у Сребреници окупио је групу криминлаца која је блиска Насеру Орићу, кога Београд тражи због ратних злочина над Србима.

Српске службе безбедности имају и снимке и фотографије из Сребренице које доказују да је Асим С. и директно учествовао у нападу на Вучића.

На једној од њих се види како он, обучен у војну униформу и са беретком на глави, баца каменицу на делегацију и Вучића.

На другој фотографији Асим С. је снимљен пре почетка обележавања годишњице злочина у Сребреници.

Према овим информацијама Асим С. је у странци задужен за "поверљиве послове", односно везе са сарајевским подземљем.

До уласка у политику сарађивао је и са некадашњим вођом криминала у Сарајеву Рамизом Делалићем Цхелом, који је 2007. године убијен у Сарајеву.

У убиство Цхеле наводно је био умешен и Насер Кељменди са Косова, али и много утицајних људи у БиХ.

Асим С. на својим профилима на друштвеним мрежама сам наводи да је током рата био добровољац Војске БиХ (у чијој је униворми и био у Сребреници) и да је два пута рањаван.

Коментари / 47

Оставите коментар
Name

Ја

13.07.2015 07:14

Овај новинар мало муца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвјецка

13.07.2015 07:20

То све у знак добродошлице??!! И што рече Бил,да је дошао касније не би то било баш тако! Па да Бил није дошао нама, свега тога не би ни било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

13.07.2015 09:15

Па докле више рекла казала. Па дајте те слике да видимо. Пун ми је к... тога дознајемо а нигдје ништа конкретно. Хајмо Блиц слике на сунце па да онда реално коментарисемо.

Name

КОМЕНТАТОР

13.07.2015 07:27

Хапсити багру треба и зашто нисте написали пуно име и презиме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

13.07.2015 07:29

Каква је ово информација? Па гдје му је презиме? На насловници слика човјека којем не знају презиме, али знају да је сарадник Бакира Изетбеговића. Ова ствар је много озбиљна да би се насједало на овакве играрије једног њемачког дневног листа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гле чуда

13.07.2015 07:35

Бакире осрамоти те Асим!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бег

13.07.2015 07:44

Ако је истина одмах га треба привести оголиту и њега и Бакира и тразити смјене.Само како такве вијести цуре бас у Блиц и Курир из тако скривених обавјестајних података.Јадни смо ми сви како нас сматрају овце за сисање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

занима ме

13.07.2015 07:46

Ста даље???

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

13.07.2015 07:56

Цуј ста даље фајронт брате.

Name

сомибл

13.07.2015 07:49

А шта друго очекивати од исламисте Бакира?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

13.07.2015 07:50

Ово у БиХ али и у региону све неодољиво подсјећа на филм Подземље Емира Кустурице.Нас,све народе у БиХ,наши политичари већ 20 година држе подземљу говорећи нам како рат још није завршен(Сребреница,геноцид,одвајање РС,стварање Херцег Босне,фамозни ИСАИЛ,Орић,вехабије....),док горе политичари сва три народа згрћу паре (пљачкајући народ и државну имовину) још уз безобразно високе плате проводећи се као Мики Манојловић у Подземљу уз курве,храну,пиће и уз трубаче пјевајући Калашњиков и Мјесечину! Да ли вам је сада јасно зашто се ни на једној ТВ не приказује филм Подземље? Није политички коректно,препознаће људи систем који овде функционише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никад извини

13.07.2015 07:54

Никакве играрије ово нису. То је Вучић истог дана знао само није хтјео да долијева уље на ватру што је за сваку похвалу. Вучко је на конференцији за новинаре прозвао Бакира и тиме дао нама да мислимо са каквом политичком будалом треба да живимо. Да је Бакир-мали алија човјек и добар политичар и да има стварну жељу за помирењем ишао би раме уз раме са Вучићем и он а и онај мали Ћамил,тако налаже и сигурносни минимум али не они то нису изпоштовали већ су и скратили трасу и ограду приближили на свега 1 метар,а знају правило да у случају евакуације делегација мора да буде најмање 3 метра. Наравно да су то све урадили тек када су видјели да је дошао Вучић,јер су мислили да неће ни доћи. То је и обезбеђење а и људи из Вучићеве делегације приметило. Ви Муслимани треба да нама сада љубите стопе,поготово ви што сте били у Сребреници. Треба да сте нама захвални из простог разлога што нисмо послали на вас специјалце и што нисмо пуцали. За то све смо имали сво право. Сребреница се налази у Републици Српској ако нисте знали а Републику Српску обезбеђује Полиција Републике Српске и према томе када сте напали Српског премијера имали смо сво право на напад који би био напад у самоодбрани. Треба и Вучићу да љубите стопе који је све са Српским специјалцима што из Републике Српске што из Србије приметио и одлучио се за одлазак јер да је остао још пола сата не вјерујем да би изашао без специјалаца који би прво морали да премлате руљу. И у коначној фази треба да се захвалите Милораду Додику председнику Републике Српске што није послао специјалце да вас премлати и похапси,па све покажњава и онда заувјек забрани овај скуп мржње на теритотији Републике Српске према Србима. Да се је овако нешта десило муслиману у Федерацији муслиманскохрватској сигурно би премлатили Србе и цјелом свјету слали слике и снимке јер сви знамо вашу медијски пропаганду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

13.07.2015 07:56

Како зар нису специјалци Црни лабудани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бибер

13.07.2015 08:00

Данас це српски министри ,назалост,смијенити Зупца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак из требиња

13.07.2015 08:03

Изетбеговици су највисе зло које се могло догодити босњацком народу, лицно се најезим кад им цујем име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поглед са стране

13.07.2015 10:04

Бошњаци су у одсудним тренуцима, умјесто нпр Фикрета Абдића, изабрали Алију Изетбеговића. Фикрет је иза себе имао Агрокомерц а Алија 11 година затвора и везе с Алкаидом.

Name

лол

13.07.2015 08:04

Нема прице левате нас право професионално. То све изгледа варљиво једноставно али опет елегантно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

13.07.2015 08:20

Политицари ове земље су показали да нити хоце нити знају покренути процесе резултат којих би било побољсање и бољи зивот на овим просторима.Они су генератор перманентне кризе у овој земљи у којој сацица људи са њима на целу пљацка ову земљу а облацеци националне дресове и прогласавајуци се заститницима националних интереса аболирају се од било какве одговорности.Назалост посљедњи догадаји показују да су они гаранција једино рата на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПроРСпроБиХ

13.07.2015 08:29

Смијесни Балкан. Те групе које су планирале инцидент су обицни промитивци и немају право да се називају европским народом, узвикати на арапском језику 'Бог је велики' и на другој страни бацати камење на једног председника сусједне земље је стварно залосно, то нема ни у ДР Конго. Вецина муслиманског народа постује председника Вуцица на посјети, само ови неки мајмуни који митирају/копирају неке талибане хоце да "заваде" нормални наРод.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско буха

13.07.2015 08:36

Цуј Асим С. ... Цццц Дај му ЈМБ а не овако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенац

13.07.2015 09:05

Ја сам оставио коментар сат времена после напада на Вуцица да је организатор напада Бакир уцесници Насерови талибани то зна цитава европа само сути и мути...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаги

13.07.2015 09:16

Видите сад са ким ми зивимо.. Миле кад казе да се њима не мозе вјеровати сви га осудјујемо, сад се види да је цовјек истину говорио.. Е луди Срби слозимо се..!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фикрет

13.07.2015 09:16

Логично. Бакир је требао да иде уз Вуцица раме уз раме. Ал није искрен Бакир

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре боско буха

13.07.2015 09:19

Мозда не мозе да добије ЈМБ посто му је име уклесано на на спомен плоци у Потоцарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско буха

13.07.2015 09:47

Да, да .. васкрсао Асим

Name

Снпуден

13.07.2015 09:31

Бакир је људски изрод то му је и отац био једно прица друго ради.Када су у стању били да зртвују сопствени народ на Маркалама да би оптузили друге онда морате знати на ста су све спремни.Није једино јасно засто Вуциц и Пахор после овог, Бакировог извињење није довољно, још прица о миру сузивоту толеранцији а мало мало нека подла резолуција или писмо заврси у УН у или европском парламенту.Српски народ због оваквих радњих некоректних има право као констутиван народ да легитимно трази референдум јер нису у Сарајеву признати и добро досли као констутиван народ једне земље која себе назива дрзавом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

13.07.2015 09:34

Све прице су сипање супљег у празно пустили сте Насера да његова рука стигне у Сребреници и Босњаке и Србе он је остао зедан крви и најбоље би по њега било да се поново зарати а то мисле и муслимани Босњаци јер имају подрску Америке и целог арапског света ако им воз продје како време одмице све це висе истина о распаду Југославије на поврсину па це се тако разводнити то зна Сарајево зато Тузиластво хапси Србе и развлаци процесе односно дрзи у ладицама цекајуци ратне хускасе да их гурну у погибије али се грдно варају ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСА

13.07.2015 09:38

Америчка мантра јасно је то свима. Прво су ударили на мрског им Бакира јер га не могу укротити а друго гурају ријечи инцидент и мања изолована групица. Па ко жели нек вјерује ја више вјерујем својим очима да међу хиљадама посјетилаца шовиниста и неколициом западних дипломата скоро да није било оног ко није одобравао напад а можда да се премијер убије. Навалили су са свих страна

ОДГОВОРИТЕ
Name

абц

13.07.2015 10:32

Даилy Маил, најцитанији светски таблоид: Српски премијер приморан да бези са обелезавања масакра у Сребреници након сто га је побеснела руља босанских муслимана каменовала (каменовала ставили великим словима). Ова исламофобија сто влада у Европи је доста утицала на известавање. Цудом, у насу корист.

Name

Карадоз

13.07.2015 09:40

Како је казао ресорни министар, Дирекција је тражила ангажовање СИПА-е по три основа, од којих је најбитнији да се ангажују два тима специјалне полиције СИПА-е. "Такођер, тражено је ангажовање и одређеног број инспектора СИПА-е, као и тима за контрадиверзиону заштиту", навео је Драган Мектић. Мектић је рекао да СИПА никад није одговорила на тај захтјев. "Они су то само игнорисали, никада нису одговорили",рекао је Мектић након ванредне сједнице Вијећа министара БиХ. Он је рекао да је било и других пропуста, а да је координација између полицијских агенција била веома лоша те да је у појединим тренуцима било и свађе међу њима. Посебан проблем је био размјена информација између полицијских агенција. "Такођер, проблем је била и сама организација, односно режија комеморације. Бина за ВИП особе је била предубоко у маси, а неке ствари су мијењане у ходу иако није добијено одобрење од полицијских агенција", додао је он. Предсједавајући Вијећа министара БиХ Денис Звиздић затражио је формирање посебног тијела које би вршило координацију различитих полицијских агенција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХВАЛА

13.07.2015 09:43

ТИ БАКИРЕ ВИШЕ НЕМАС СРБИНА КОЈИ ЋЕ ПОВЛАЧИТИ РУЧНУ И УБАЦИВАТИ У РИКВЕРЦ (ЈЕДВА ЧЕКАМ ДРУГО ПОЛУВРИЈЕМЕ).САД СЕ МОЖЕШ ДОГОВАРАТИ СА ДОДИКОМ, БОСИЋЕ,ИВАНИЋЕМ ТО ВИШЕ НЕНА ЗНАЧЕЊЕ НИКАКВО, НАРОД СВОЈЕ ЗНА И ЗНА ШТА МУ ЈЕ ЧИНИТИ.ХВАЛА ЈОШ ЈЕДНОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

није

13.07.2015 09:46

Није групица и није изолована групица него хуља српбомрзаца и шовиниста која је бројала барем неколико хиљада људи а остали су то пасивно проматрали и подржавали аплаузима. Зашто су уопште тамо и дошли, да се туку и каменују???

ОДГОВОРИТЕ
Name

хљеба и игара.....

13.07.2015 09:46

Дилетантски покушај Србијанских служби безбједности да преко Блица пласирају своју "стручну" анализу.Овим не амнестирам Изетбеговића,напротив,мислим да је главни кривац,уз своје послушнике са "миндер сијела", за заоштравање политичко -безбједносне ситуације у БиХ у назад мјесец -два,јер једноставно нема шта друго народу понудити него напетост и страх од нових сукоба.Све у свему велико лицемјерство,патетика и лажна солидарност и жал за жртвама.Баке је у задњих мјесец дана 100 пута поменуо Орића,а 136 жртава којима је клањана џеназа прије два дана 3 пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

13.07.2015 09:47

Хајде нека све то и слузбено посаљу. Нека органи посаљу насим људима све информације које имају. Види се да се истразује Ево рекох ја неки дан да су наси заказали. Опет директор Сипе одбио да посаље јединицу. Па ста је са овим цовјеком? Ко га стити висе па да га нико не мозе склонити. Могла је пасти глава. Дајте да се висе среде ти неспособњаковици. Сви редом немојте висе да их ститите из којег год народа да долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

млеx иг

13.07.2015 13:24

Све треба помјењати и Зубца и Додика.

Name

НА КРАЈУ

13.07.2015 09:56

ШВЕЂАНИ ЗАВРШИШЕ СА ОДМОРОМ ОПЕТ МОЖЕМО СРПСКИ ХЉЕБ ЈЕСТИ ГОДИНУ ДАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

13.07.2015 10:09

Умјесто да су камењем гадјали Клинтона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма дај

13.07.2015 10:16

Вријеме це показати коме иде у интерес овај хаос и сијање мрзње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лапсус Лингуае

13.07.2015 10:25

Србија је овим понижена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алгол

13.07.2015 10:26

Је ли то цувени заститник свог предсједника Асим Сарајлиц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенац

13.07.2015 10:32

Треба убацити постене сколоване људе у БиХ Специалну полицију да уведе ред и мир да се постени народ мало одмори и узива са својим породицама и сирити љубав зивот је кратак треба га искористити и узивати са свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сараw

13.07.2015 10:54

Толики примитивизам на дзенази говори о катакеру људи.. узвици, звиздања, алах теквод итд. Пеку се јањци и цевапи потед пута, јел то зал за жртвама а битно је да је Клинтон овдје подрзава муслимане а у дугим дијеловима свијета убија. Бин Ладен је био њихов уценик а на крају им досао главе дјаво додје по своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАКИРЕ

13.07.2015 11:45

ВИДИМО СЕ СУТРА НА ПРАСЕТИНИ КОД МАТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сда

13.07.2015 11:59

Па ко стји иза А. Сарајлица него Бакир И.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исто

13.07.2015 13:44

Бабо Алија ,посл'о Мурата Шабановића ... сад син Бакир Асима Сарајлића ...наређење : "немој до даљњег" ... стара фора , нова будала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаја

13.07.2015 15:24

Ево у Аустрији Свабе се не могу нацудити како су Срби слијепи и ... прво у Сарајеву недавно су напали људе из маторијаде Србијанце, претукли их, сад каменовалу Вуцица и протестују хоце свој језик, па свако мало несто тразе. Људи се цуде засто Срби цуте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

14.07.2015 13:45

Бакир је организовао напад а сарадник га је извео на лицу места.

ОДГОВОРИТЕ