Николија опет трудна

Ћерка Весне Змијанац поново је у благословеном стању, сазнаје „Блиц“ од блиских пријатеља познатог пара.

Забава 02.07.2015 | 09:30
Николија опет трудна

Атрактивна певачица Николија Јовановић (26) свој заобљени стомачић премијерно је приказала на рођенданској журки емисије “Премијера”, пре два дана на једном престоничком сплаву.

Она и њен дечко, певач Реља Поповић (26) појавили су се држећи се за руке и задовољно позирали фоторепортерима док се Николијин труднички стомачић назирао чак и испод широке мини хаљине.

- Николија јесте трудна, али је њена трудноћа још увек рана. Стомак јој се види зато што је она такве грађе и мршава је, па га је немогуће не приметити. Иначе, будући да се прошли пут свима похвалила чим је сазнала да је трудна, па након само пар недеља изгубила бебу, овога пута је одлучила да ћути све док опасност не прође. Када буде ушла у четврти месец, обелоданиће свима. Могу вам рећи да су обоје пресрећни, али у исто време и уплашени због искуства од прошлог пута - испричао је за „Блиц” извор близак пару.

Вест о Николијиној трудноћи стигла је и до Босне, те су је неки тамошњи портали већ објавили да беба стиже. Она, баш као ни Реља, о овој теми нису желели да говоре.

Позвали смо и Николијину мајку, Весну Змијанац, да бисмо чули шта има да каже о овој вести, али је она саслушала наше питање, па нељубазно одговорила:
- У великој сам гужви. Довиђења и пријатно! - рекла је и прекинула везу.

Њена реакција не треба да чуди, будући да је она новинаре својевремено оптужила за Николијин побачај у фебруару.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

врс први дан

02.07.2015 09:24

Ја сам опет висе сит него гладан,кога то интересује?

ОДГОВОРИТЕ