Турски Бред Пит стао на луди камен?!

Неки су у то поверовали, а неки у неверици врте главом убеђени да је то трик којим Башак покушава да испровоцира Киванча да је запроси.

Забава 27.06.2015 | 09:23
Турски Бред Пит стао на луди камен?!

"Киванч Татлитуг и ја смо се венчали" - ова једноставна реченица осванула је пре неколико дана на Твитер налогу лепе Башак Дизер (35), модне дизајнерке, стилисткиње и костимографа која је ипак свима познатија као девојка згодног турског глумца, Киванча Татлитуга (32).

У року од неколико минута изазвала је хаос на свим друштвеним мрежама. Стигло је и на десетине хиљада порука растужених обожаватељки глумца кога називају принцом од Турске, а који је многа срца освојио као Бехлул у "Забрањеном воћу" и Мехмет у серији "Гумуш". А и папараци су збуњено вртели главом питајући се како је тако нешто могло да им промакне.

Али, већ сутрадан на истом налогу појавио се деманти уз објашњење да је вест о венчању дело маште неког хакера. Неки су у то поверовали, а неки у неверици врте главом убеђени да је то трик којим Башак покушава да испровоцира Киванча да је запроси.

Киванч јој је очигледно поверовао (али је још није запросио) јер пар и овог лета обилази занимљиве светске дестинације, а план им је да сваке седмице буду на неком другом месту.

Тако су из шармантог турског летовалишта Чешме отишли у Јужну Африку, у Кејптаун, а сада су у монденском Бодруму.

Башак и Киванч су у вези од септембра 2013. године, али се знају са сета серије "Забрањено воће", где је она радила као стилиста. Међутим, тада је била у браку са Французом Ореном Франсезом, али им се брак распао четири месеца пре поновног сусрета са Киванчом.

Пар је стално заједно и напросто се не може занемарити чињеница да је ово најдужа веза турског Бреда Пита, како га зову, ако се изузме бурна љубав са Азром Акин, са којом је раскидао и мирио се равно седам пута.

Зато и не чуди што га при сваком сусрету новинари питају кад ће свадба, те је можда Башак само покушала да убрза одговор.

Курир стил

Коментари / 0

Оставите коментар