Магазин ИСТИНА од сутра на киосцима

Дукић говори о привредним темама, развоју привредног гиганта какав је Боксит, али и о актуелној политичкој ситуацији у Милићима.

Босна и Херцеговина 20.06.2015 | 20:17
Магазин ИСТИНА од сутра на киосцима

Настављамо са објављивањем дијелова дневника борца Насера Орића, шокантног и узнемирујућег садржаја. Према тим наводима, Орић је у српским селима по Подрињу убијао и пљачкао труднице!

У новом броју магазина истражујемо какве је ефекте дало улагање новца Републике Српске у лобистичке куће у САД, те да ли имамо заблуде да се лобирањем могу издејствовати одлуке какве желимо, на примјеру резолуција о Сребреници.

Пред један значајан датум какав је Видовдан, истражујемо шта тај празник значи за српски народ, шта се све добро, а шта лоше догодило на тај датум, те постављамо провокативно питање: Да ли је за Србе сваки дан Видовдан?

Прочитајте како споменик Гаврила Принципа након годину дана сакривања иде у Београд из Источног Сарајева, и као је Борко Ђурић, власник ГП Крајина, зуставио реконструкцију Универзитетске болнице – Клинички центар Бањалука.

У рубрици скенер пишемо о томе како Никола Шпирић опстаје на политичкој сцени, да ли БиХ неминовно очекује финансијски колапс или другим ријечима банкрот, да ли је поскупљење струје у Српској само први корак у приватизацији ЕПРС, како се крпе рупе у буџету Бањалуке…

У сусрет посебној сједници НСРС посвећену расправи о случају снимак, за Истину говоре Вукота Говедарица, Милан Ковач, Здравко Крсмановић…

На четри стране можете читати о љету у Српској, које манифестације нас очекују, које су пожељне дестинације, гдје је најбољи провод и које су нове атракције.

Доносимо животне приче о презимену Копривица, које чува легенду о поријеклу које води до Милоша Обилића, те приједорском анестезиологу и сликару Брану Кончару, који је насликао вјерну копију Мона Лизе.

(Магазин Истина)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Марко

20.06.2015 19:09

Браво за Истину, најбоље новине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свето

21.06.2015 07:09

Само тако наставите, свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

радован

24.02.2016 07:00

Ма какво лобирање.Циљеви Запад је уништење Срба и Србије.У памет се узмите СРби.Својом главом размишљајте а не Блера и Ангеле Меркер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобо

26.07.2020 13:47

Ови бројеви обољелих су лазни ,сад пласе народ да би оправдао СНСД набавку сатора за сахране и свадбе. Народе невјерујте никоме Носите маске и будите одговорни

ОДГОВОРИТЕ
Name

1:1

02.08.2020 13:44

Нека тегелтија постави ствараоце српске за амбасадоре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слоба

22.09.2020 08:09

Браво за Доду усли смо у НАТО стизу велики кредити од Путина.

ОДГОВОРИТЕ