Magazin ISTINA od sutra na kioscima

Dukić govori o privrednim temama, razvoju privrednog giganta kakav je Boksit, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji u Milićima.

Bosna i Hercegovina 20.06.2015 | 20:17
Magazin ISTINA od sutra na kioscima

Nastavljamo sa objavljivanjem dijelova dnevnika borca Nasera Orića, šokantnog i uznemirujućeg sadržaja. Prema tim navodima, Orić je u srpskim selima po Podrinju ubijao i pljačkao trudnice!

U novom broju magazina istražujemo kakve je efekte dalo ulaganje novca Republike Srpske u lobističke kuće u SAD, te da li imamo zablude da se lobiranjem mogu izdejstvovati odluke kakve želimo, na primjeru rezolucija o Srebrenici.

Pred jedan značajan datum kakav je Vidovdan, istražujemo šta taj praznik znači za srpski narod, šta se sve dobro, a šta loše dogodilo na taj datum, te postavljamo provokativno pitanje: Da li je za Srbe svaki dan Vidovdan?

Pročitajte kako spomenik Gavrila Principa nakon godinu dana sakrivanja ide u Beograd iz Istočnog Sarajeva, i kao je Borko Đurić, vlasnik GP Krajina, zustavio rekonstrukciju Univerzitetske bolnice – Klinički centar Banjaluka.

U rubrici skener pišemo o tome kako Nikola Špirić opstaje na političkoj sceni, da li BiH neminovno očekuje finansijski kolaps ili drugim riječima bankrot, da li je poskupljenje struje u Srpskoj samo prvi korak u privatizaciji EPRS, kako se krpe rupe u budžetu Banjaluke…

U susret posebnoj sjednici NSRS posvećenu raspravi o slučaju snimak, za Istinu govore Vukota Govedarica, Milan Kovač, Zdravko Krsmanović…

Na četri strane možete čitati o ljetu u Srpskoj, koje manifestacije nas očekuju, koje su poželjne destinacije, gdje je najbolji provod i koje su nove atrakcije.

Donosimo životne priče o prezimenu Koprivica, koje čuva legendu o porijeklu koje vodi do Miloša Obilića, te prijedorskom anesteziologu i slikaru Branu Končaru, koji je naslikao vjernu kopiju Mona Lize.

(Magazin Istina)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Marko

20.06.2015 19:09

Bravo za Istinu, najbolje novine.

ODGOVORITE
Name

Sveto

21.06.2015 07:09

Samo tako nastavite, svaka cast

ODGOVORITE
Name

radovan

24.02.2016 07:00

Ma kakvo lobiranje.Ciljevi Zapad je uništenje Srba i Srbije.U pamet se uzmite SRbi.Svojom glavom razmišljajte a ne Blera i Angele Merker.

ODGOVORITE
Name

Slobo

26.07.2020 13:47

Ovi brojevi oboljelih su lazni ,sad plase narod da bi opravdao SNSD nabavku satora za sahrane i svadbe. Narode nevjerujte nikome Nosite maske i budite odgovorni

ODGOVORITE
Name

1:1

02.08.2020 13:44

Neka tegeltija postavi stvaraoce srpske za ambasadore

ODGOVORITE
Name

Sloba

22.09.2020 08:09

Bravo za Dodu usli smo u NATO stizu veliki krediti od Putina.

ODGOVORITE