ФИБА опет није задовољна?! Па, шта хоће више?!

Према информацијама из Грчке, ни последње промене на кошаркашком Јадрану неће донети признање АБА лиги!

Кошарка 20.06.2015 | 13:00
ФИБА опет није задовољна?! Па, шта хоће више?!

Клубови учесници АБА лиге, регионални савези и руководство такмичења постигли су у Загребу ове недеље општи договор и утаначили стварање нове лиге на темељима старе, којој је ФИБА одузела признање.

Учесници јако важног састанка у Хрватској изразиили су чврсто уверење да су договором новог концепта задовољили и захтеве ФИБА, која је, у супротном, претила оштрим санкцијама, па и избацивањем репрезентација из региона.

Међутим, из Грчке стижу информације кровна кошаркашка организација ОПЕТ није задовољна!?

Према сазнањима портала Еурохоопс, руководство АБА лиге представило је у Женеви нови план функционисања, али он није задовољио услове ФИБА. Тренутна реакција могла би да буде наводна суспензија репрезентација Србије и Хрватске са У-19 Светског првенства, које ће следеће недеље почети на Криту.

Овог пута, у сваком случају, неће бити дугог ишчекивања коначне одлуке, јер је ФИБА најавила да ће до 18. рећи дефинитивни став, а тај рок је истекао у четвртак.

Општи консензус у региону, ипак, није био довољан?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

владе

20.06.2015 06:50

Па ста хоце висе, пита се писац?Па хоце да Сидро, Лисац и господа која су физицка лица конацно оду и да престану да пуне своје дзепове , а југословени Фибу упорно завлаце примјењујуци Цовицев систем са сестром фирмом, д.о.о.,промјеном у регистру , итд.Фиба није сисала весла!Е сад вам је ваљда јасно!

ОДГОВОРИТЕ