FIBA opet nije zadovoljna?! Pa, šta hoće više?!

Prema informacijama iz Grčke, ni poslednje promene na košarkaškom Jadranu neće doneti priznanje ABA ligi!

Košarka 20.06.2015 | 13:00
FIBA opet nije zadovoljna?! Pa, šta hoće više?!

Klubovi učesnici ABA lige, regionalni savezi i rukovodstvo takmičenja postigli su u Zagrebu ove nedelje opšti dogovor i utanačili stvaranje nove lige na temeljima stare, kojoj je FIBA oduzela priznanje.

Učesnici jako važnog sastanka u Hrvatskoj izraziili su čvrsto uverenje da su dogovorom novog koncepta zadovoljili i zahteve FIBA, koja je, u suprotnom, pretila oštrim sankcijama, pa i izbacivanjem reprezentacija iz regiona.

Međutim, iz Grčke stižu informacije krovna košarkaška organizacija OPET nije zadovoljna!?

Prema saznanjima portala Eurohoops, rukovodstvo ABA lige predstavilo je u Ženevi novi plan funkcionisanja, ali on nije zadovoljio uslove FIBA. Trenutna reakcija mogla bi da bude navodna suspenzija reprezentacija Srbije i Hrvatske sa U-19 Svetskog prvenstva, koje će sledeće nedelje početi na Kritu.

Ovog puta, u svakom slučaju, neće biti dugog iščekivanja konačne odluke, jer je FIBA najavila da će do 18. reći definitivni stav, a taj rok je istekao u četvrtak.

Opšti konsenzus u regionu, ipak, nije bio dovoljan?

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vlade

20.06.2015 06:50

Pa sta hoce vise, pita se pisac?Pa hoce da Sidro, Lisac i gospoda koja su fizicka lica konacno odu i da prestanu da pune svoje dzepove , a jugosloveni Fibu uporno zavlace primjenjujuci Covicev sistem sa sestrom firmom, d.o.o.,promjenom u registru , itd.Fiba nije sisala vesla!E sad vam je valjda jasno!

ODGOVORITE