Претучена кћерка Ким Бејсингер и Алека Болдвина

Ајерланд Болдвин, ћерка глумачког пара Ким Бејсингер и Алека Болдвина претучена је пре неколико дана у близини свог дома у Малибуу, преноси Даилy Маил.

Забава 19.06.2015 | 10:01
Претучена кћерка Ким Бејсингер и Алека Болдвина

Ајерланд Болдвин (19) папараци су фотографисали док је била у шетњи са новим дечком Џоном Косиком, међутим пажњу медија је привукло њено лице прекривено модрицама.

Ћерку Ким Бејсингер (61) и Алека Болдвина (57), која се од априла ове године налази у једном центру за рехабилитацију због "емотивних траума", у понедељак су напала три мушкарца, рекао је извор за Даилy Маил. Такође, извор је открио да је Ајерланд већ неколико дана трпела малтретирање од стране непознатих мушкараца.

- Пре недељу дана, екипа мушкараца је аутомобилом пратила Ајерланд. Она се вратила у центар за рехабилитацију и затражила од обезбеђења да интервенише и заштити је од узнемиравања - рекао је извор. Међутим, напад на њу се ипак десио.

Ајерланд је у центар за одвикавање од алкохола и дроге отишла након раскида са реперком Ејнџел Хејз, како би се опоравила од емоционалних траума, а ту је упознала и свог новог дечка.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар