Pretučena kćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina

Ajerland Boldvin, ćerka glumačkog para Kim Bejsinger i Aleka Boldvina pretučena je pre nekoliko dana u blizini svog doma u Malibuu, prenosi Daily Mail.

Zabava 19.06.2015 | 10:01
Pretučena kćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina

Ajerland Boldvin (19) paparaci su fotografisali dok je bila u šetnji sa novim dečkom Džonom Kosikom, međutim pažnju medija je privuklo njeno lice prekriveno modricama.

Ćerku Kim Bejsinger (61) i Aleka Boldvina (57), koja se od aprila ove godine nalazi u jednom centru za rehabilitaciju zbog "emotivnih trauma", u ponedeljak su napala tri muškarca, rekao je izvor za Daily Mail. Takođe, izvor je otkrio da je Ajerland već nekoliko dana trpela maltretiranje od strane nepoznatih muškaraca.

- Pre nedelju dana, ekipa muškaraca je automobilom pratila Ajerland. Ona se vratila u centar za rehabilitaciju i zatražila od obezbeđenja da interveniše i zaštiti je od uznemiravanja - rekao je izvor. Međutim, napad na nju se ipak desio.

Ajerland je u centar za odvikavanje od alkohola i droge otišla nakon raskida sa reperkom Ejndžel Hejz, kako bi se oporavila od emocionalnih trauma, a tu je upoznala i svog novog dečka.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar