Србијо, стиди се! Лопови опљачкали Николу Грбића!

Лопови су најпре опљачкали кућу селектора одбојкаша Србије Николе Грбића, сада су му украли и џип, а украли су и новчаник његовој супрузи. Зашто тако?

Остали спортови 17.06.2015 | 22:20
Србијо, стиди се! Лопови опљачкали Николу Грбића!

Никола Грбић недавно је преузео одбојкашку репрезентацију Србије и са њом већ бележи одличне резултате у Светској лиги. Ипак, његов успех некоме смета...
Прослављени одбојкашки ас, угледни и велики спортиста, који је Србији донео прегршт медаља са великих такмичења, налази се већ месецима на мети лопова.

Њему је пре пола године опљачкана кућа у Београду, у понедељак му је украден џип марке "ренџ ровер", а недавно су лопови и његовој супрузи Станислави украли новчаник.

"Све што имам да кажем о тој теми, већ сам рекао истражним органима. Имам пуно поверење у њихов рад", рекао је за "Ало" Никола Грбић.

Тај дневник преноси да полиција и даље трага за лоповом који је пре неколико месеци похарао кућу Николе Грбића у Београду. Сада у потрази за аутомобилом селектора одбојкашке селекције, узети су снимци камера са околних зграда, тако да се очекује да особа која је украла "ренџ ровер" буде убрзо пронађена.

Да ли се Никола каје што се после више година успешног наступа у иностранству вратио у родну Србију? Вероватно да, иако то није хтео да каже.

Србијо, стиди се...

Коментари / 0

Оставите коментар