Srbijo, stidi se! Lopovi opljačkali Nikolu Grbića!

Lopovi su najpre opljačkali kuću selektora odbojkaša Srbije Nikole Grbića, sada su mu ukrali i džip, a ukrali su i novčanik njegovoj supruzi. Zašto tako?

Ostali sportovi 17.06.2015 | 22:20
Srbijo, stidi se! Lopovi opljačkali Nikolu Grbića!

Nikola Grbić nedavno je preuzeo odbojkašku reprezentaciju Srbije i sa njom već beleži odlične rezultate u Svetskoj ligi. Ipak, njegov uspeh nekome smeta...
Proslavljeni odbojkaški as, ugledni i veliki sportista, koji je Srbiji doneo pregršt medalja sa velikih takmičenja, nalazi se već mesecima na meti lopova.

Njemu je pre pola godine opljačkana kuća u Beogradu, u ponedeljak mu je ukraden džip marke "rendž rover", a nedavno su lopovi i njegovoj supruzi Stanislavi ukrali novčanik.

"Sve što imam da kažem o toj temi, već sam rekao istražnim organima. Imam puno poverenje u njihov rad", rekao je za "Alo" Nikola Grbić.

Taj dnevnik prenosi da policija i dalje traga za lopovom koji je pre nekoliko meseci poharao kuću Nikole Grbića u Beogradu. Sada u potrazi za automobilom selektora odbojkaške selekcije, uzeti su snimci kamera sa okolnih zgrada, tako da se očekuje da osoba koja je ukrala "rendž rover" bude ubrzo pronađena.

Da li se Nikola kaje što se posle više godina uspešnog nastupa u inostranstvu vratio u rodnu Srbiju? Verovatno da, iako to nije hteo da kaže.

Srbijo, stidi se...

Komentari / 0

Ostavite komentar