Зорица Брунцлик напустила Звезде Гранда

Певачица Зорица Брунцлик напустила је музичко такмичење "Звезда гранда", у којем је била један од чланова жирија.

Забава 16.06.2015 | 10:48
Зорица Брунцлик напустила Звезде Гранда

На ову тему се огласила отвореним писмом које је поставила на Фејсбуку, а ми га преносимо у целости.

"Драги моји, овим путем желим да сазнате праву истину, зашто нисам више у Звездама Гранда. Ви који сте ме подржавали и волели у том такмичењу заслужујете да вам лично објасним као и кандидатима.
Прва ситуација када сам хтела да напустим снимање била је када је стручни зири, као и продукцијски, био подељен око два кандидата. Конкретно су у питању били Елмедин Кадриспахић и Жељко Ђмура, а Саша је у моменту донео одлуку да бацањем новчића по систему писмо-глава одлучи који кандидат иде даље.

Ја сам се успротивила томе тако што сам моментално хтела да напустим жири. Нисам желела да се коцкам ничијом судбином, а у питању су млади животи који заслужују правичност. Уосталом, о томе су новине већ писале. Све моје расправе са Сашом Поповићем у оквиру емисије "Звезде Гранда" су биле праве, јер смо обоје заступали своје ставове. Никаквих других свађа и несугласица које нисте видели није ни било (што се тиче серијала З.Г.).

Други разлог због кога нећу учествовати у финалним емисијама Звезда Гранда је увођење правила да стручни жири, поред певања, оцењује облачење кандидата и сценски наступ. Нисам компетентна да оцењујем нечије облачење јер мислим да је свако обукао оно шта има и што је могао да приушти себи. Такође, нисам компетентна да оцењујем сценски наступ јер сам ја своју каријеру базирала првенсвено на певању. Себи не могу да дозволим да их оцењујем у нечему што је потпуно неважно (по мом мишљењу) за крај овог такмичења.
Мислим да ови млади људи себе још певачки траже под овим сунцем, и додатни притисак на њих је нехуман. То је једина истина. Као и ви, и ја сам сазнала из новина да су ми већ нашли замену за убудуће. Свима желим много среће, пре свега финалистима - нека најбољи победи - али у певању. Ваша Мица"

На ово оглашавање није остала имуна ни продукција Гранда, па је одговорила тако што је показа СМС поруку коју је Зорица пре неколико дана послала директору Гранд продукције Саши Поповићу.

- Покушај Зорице Брунцлик да омаловажи такмичење у коме је и сама учествивала и које више од деценије има беспрекорну репутацију, биће јасније након сто се прочита комплетна СМС порука, коју је Брунцликова пре неколико дана послала директору Гранд продукције Саши Поповићу, а која је у потпуној супротности од онога што јавно наводи као разлоге свог одласка. По принципу ако коза лаже, не лаже рог, ево поруке, коју можете имати на и на увид, а коју је Зорица Брунцлик полала Саши Поповићу:

"Е сад је ово наша одлука ...и надам се да ћеш нас разумети и између нас ништа неће променити (ако ти то хоћеш-наравно) од овог тренутка Зорица није више члан жирија док год си на ТВ Првој. Све што треба за Гранд ТВ и за тебе лично ми смо ту 24 сата ...и хвала за све што си лично урадио за нас...волимо те и поштујемо..твоји Зорица и Кемиш"

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ШЕЋЕРКО КОЦКИЋ

16.06.2015 12:24

Што јој смета Прва? :о

ОДГОВОРИТЕ