Перић: Трновитим путем смо дошли до ЕП-а!

Селектор рукометаша Србије Дејан Перић био је задовољан победом свог тима у квалификацијама за Европско првенство у Пољској 2016.

Остали спортови 15.06.2015 | 20:20
Перић: Трновитим путем смо дошли до ЕП-а!

Његова екипа у последњем колу победила је у Краљеву Израел 32:23 и такмичење завршила на другом месту у групи са осам бодова, једним мање од Исланда који је победио Црну Гору 34:22.

“Честитам екипи на мушкој и фер утакмици. Задовољство ми је што смо имали оваквог противника. Наш циљ је био пласман на Европско првенство у Пољској. Пут који смо прошли је био трновит са доста осцилација.”

“Преломна утакмица је била баш у Израелу, где смо и победили. Поносан сам на екипу и велика ми је част што сам на челу ове репрезентације, која је ових дана усрећила многе, нарочито многобројну рукометну публику. Захваљујем се публици у Краљеву која је дала велику подршку репрезентацији”, рекао је Перић.

Далибор Чутура такође се захвалио краљевачкој публици.

“Фер и мушка игра. Без обзира на све, Израел је дошао да победи и тако су и играли. Желим целој екипи да се захвалим на одличној атмосфери и на пласману на ЕП. Захваљујем публици на великој подршци.”

Коментари / 0

Оставите коментар