Perić: Trnovitim putem smo došli do EP-a!

Selektor rukometaša Srbije Dejan Perić bio je zadovoljan pobedom svog tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016.

Ostali sportovi 15.06.2015 | 20:20
Perić: Trnovitim putem smo došli do EP-a!

Njegova ekipa u poslednjem kolu pobedila je u Kraljevu Izrael 32:23 i takmičenje završila na drugom mestu u grupi sa osam bodova, jednim manje od Islanda koji je pobedio Crnu Goru 34:22.

“Čestitam ekipi na muškoj i fer utakmici. Zadovoljstvo mi je što smo imali ovakvog protivnika. Naš cilj je bio plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Put koji smo prošli je bio trnovit sa dosta oscilacija.”

“Prelomna utakmica je bila baš u Izraelu, gde smo i pobedili. Ponosan sam na ekipu i velika mi je čast što sam na čelu ove reprezentacije, koja je ovih dana usrećila mnoge, naročito mnogobrojnu rukometnu publiku. Zahvaljujem se publici u Kraljevu koja je dala veliku podršku reprezentaciji”, rekao je Perić.

Dalibor Čutura takođe se zahvalio kraljevačkoj publici.

“Fer i muška igra. Bez obzira na sve, Izrael je došao da pobedi i tako su i igrali. Želim celoj ekipi da se zahvalim na odličnoj atmosferi i na plasmanu na EP. Zahvaljujem publici na velikoj podršci.”

Komentari / 0

Ostavite komentar