Биљка која лијечи рак и леукемију!

Овај напитак је потпуно природан па можете без бојазни да га пијете уз било какву терапију. Многи људи кажу да помаже.

Свијет 14.06.2015 | 19:40
Биљка која лијечи рак и леукемију!

О делотворности овог лека сведоче многи људи, којима је након дужег коришћења помогао у лечењу рака или леукемије.

Састојци који се налазе у леку јако делотворно делују против ћелија рака, али лек побољшава и свеукупно здравље организма.

Овај народни лек нема никаквих нежељених ефеката па свако може да га испроба.



Рецепт за припрему лека: За припрему лека потребна вам је шака органске пшенице. Засејте пшеницу у неку мању посуду, те када пшеница озелени уберите је. Младу пшеницу ставите у блендер и додајте две чаше воде и пар коцкица леда. Добро умутите састојке у блендеру.

Добијена каша је у ствари ваш лек, односно течност коју ћете процедити кроз чисту газу. Сок од пшенице је богат материјама које ће вам помоћи у борби против рака или леукемије. Сок пијте редовно сваког дана, дужи временски период. Ако вам нестане пшенице, једноставно посејте другу и тако у круг. У случају да вам сок од пшенице није по укусу, можете га помешати са соком од јабуке или неким другим природним соком који сте сами припремили.

Ако желите да припремите себи већу количину сока, предлажемо вам да добијени сок од пшенице ставите у посудицу за припрему леда и замрзнете га у замрзивачу. На тај начин имате лек који ће вам дуже трајати. Користите коцкице ко што ћете сваки дан у неки природни сок убацити и коцкицу са соком од пшенице.

Извор: Телеграф.рс / ПриродниЛијек

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тетак мата

15.06.2015 06:02

Данас сви доктори и припаметни и сви лијече а кад нас заболи вози у хитну нисам још чуо да су неког возили травару умјесто у хитну.

ОДГОВОРИТЕ