Љубоморна на снајку

Када се војвоткиња од Корнвола појавила на откривање статуе посвећене њеном покојном брату, сви погледи били су усмерени на њу, и не само зато што је била главна звезда на овом догађају.

Забава 13.06.2015 | 07:26
Љубоморна на снајку

Многи су одмах приметили да се супруга принца Чарлса изузетно потрудила око свог изгледа. Уместо досадних одела које обично носи, овог пута обукла је елегантну свилену хаљину, а променила је и фризуру, и то први пут након 30 година. "Дејли мејл" је проценио да ју је нова фризура коштала око 500 фунти.

Спекулише се и да је Камила урадила неколико третмана на лицу, пошто јој кожа изгледа свежије и затегнутије. Познато је да је војвоткиња љубитељка бизарног третмана лица пчелињим отровом, који је веома скуп.

Све у свему, процењује се да је Камила потрошила право мало богатство на нову гардеробу и улепшавање, а наводно све због тога како би парирала војвоткињи од Кембрижа, Кејт Мидлтон, која важи за једну од најлепших и најстилизованијих познатих дама на свету.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не

13.06.2015 08:04

Она се припрема за улогу Краљице и то сигурно ускоро. Вецина аристократије је мрзи јер иако рузна, косцата сад и дебела она је побједила не само Лади Ди него ко зна колико јос кандидаткиња на мјесто које она сад дрзи.

ОДГОВОРИТЕ