Ljubomorna na snajku

Kada se vojvotkinja od Kornvola pojavila na otkrivanje statue posvećene njenom pokojnom bratu, svi pogledi bili su usmereni na nju, i ne samo zato što je bila glavna zvezda na ovom događaju.

Zabava 13.06.2015 | 07:26
Ljubomorna na snajku

Mnogi su odmah primetili da se supruga princa Čarlsa izuzetno potrudila oko svog izgleda. Umesto dosadnih odela koje obično nosi, ovog puta obukla je elegantnu svilenu haljinu, a promenila je i frizuru, i to prvi put nakon 30 godina. "Dejli mejl" je procenio da ju je nova frizura koštala oko 500 funti.

Spekuliše se i da je Kamila uradila nekoliko tretmana na licu, pošto joj koža izgleda svežije i zategnutije. Poznato je da je vojvotkinja ljubiteljka bizarnog tretmana lica pčelinjim otrovom, koji je veoma skup.

Sve u svemu, procenjuje se da je Kamila potrošila pravo malo bogatstvo na novu garderobu i ulepšavanje, a navodno sve zbog toga kako bi parirala vojvotkinji od Kembriža, Kejt Midlton, koja važi za jednu od najlepših i najstilizovanijih poznatih dama na svetu.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne

13.06.2015 08:04

Ona se priprema za ulogu Kraljice i to sigurno uskoro. Vecina aristokratije je mrzi jer iako ruzna, koscata sad i debela ona je pobjedila ne samo Ladi Di nego ko zna koliko jos kandidatkinja na mjesto koje ona sad drzi.

ODGOVORITE