Религија као маркетинг

Изазивају скандале па трче у манастире, а међу нашим звездама најпопуларнији је Острог.

Забава 12.06.2015 | 12:23
Религија као маркетинг

Певачица Миа Борисављевић недавно је посетила једну од највећих православних светиња, и то након што је позирала малтене гола и правила журку на плажи. А далеко од тога да је она једина. Певачица Милена Ћеранић на истом месту недавно се крстила. Иста она Милена која је већ годинама у вези са ожењеним кошаркашем Владимиром Дашићем, са којим је отпочела романсу док је његова супруга чекала дете.

Тренду „ред обнажених слика па једна из манастира“ није одолела ни Оља Црногорац. Сека Алексић чак је носила хаљину са принтом иконе, а сликала се и испред гроба архимандрита Тадеја. Гога Секулић мир у манастиру потражила је после смрти мужа.

Међу мушкарцима који се размећу побожношћу предњачи Ацо Пејовић, који бројним тетоважама изражава љубав према Богу. Марко Булат је иконописац, а у слободно време тражи сатанистичке поруке у успешним страним албумима, попут „Бедтиме фор Демоцрацy“ од „Деад Кеннедyс“.

Матеја Кежман има тетоважу манастира Острог и реченицу: “Само ми Бог може судити“, како је назвао и аутобиографију. Био је успешан фудбалер, данас је чест гост таблоида због развода и оптужби да не води рачуна о деци, као и због бурне везе са Маријом Перковић, са којом је добио сина док је званично био у браку.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар