Љепота осмијеха зависи од кармина

Када бирате руж, требало би да знате да није важно само да ли вам се свиђа боја и да ли се уклапа спрам гардеробе, него шта "чини" вашем осмеху.

Мода и љепота 08.06.2015 | 10:06
Љепота осмијеха зависи од кармина

Када бирате руж, требало би да знате да није важно само да ли вам се свиђа боја и да ли се уклапа спрам гардеробе, него шта "чини" вашем осмеху. А он ће бити блистав само ако кармин ускладите са зубима. То ће вам посаветовати сваки професионални шминкер и скренуће вам пажњу да многе нијансе само стварају контраефекат, уместо да истакну најбоље што имате.

Црвени тонови, од боје меса до труле вишње, постижу добар контраст и неутрализују жутило на зубима. Уколико имате беле "јединице" и "двојке", определите се за интензивну црвену, јер ће она истаћи лепоту зуба и осмех учинити још блиставијим. С обзиром на то да ова нијанса није баш за сваки дан, добра замена могу да буду коралне боје, поготово наранџаста. Она ствара ефекат топлине, тако да тамније зубе чини лепшим.

Светлоружичасте и нијансе пудера су погубне у том смислу, јер наглашавају жутило.
Мат ружеви истичу неправилности и мрље на зубима, тако да ни они нису добро решење. С друге стране, сјај преко кармина ствара осећај дубине, рефлектује светло са усана, па постиже ефекат бљештаво белих зуба.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар