Полицајци спавали с малољетницама

Тројица истакнутих шефова саобраћајне полиције суспендована су због теже повреде дужности, потврдила је Управа полиције.Двојица од њих су високопозиционирани службеници Управе полиције, а трећи је био високопозиционирани службеник Полицијске управе загребачке.

Регион 08.06.2015 | 09:24
Полицајци спавали с малољетницама

Иако Јутарњи.хр. располаже и њиховим именима, Полицији нису хтјели потврдити да ли је ријеч тачно о тим особама.Како се неслужбено сазнаје, сва тројица су суспендована након што су, готово случајно, дошли под истрагу криминалистичке полиције.Наиме, крим-полиција је прошле године уочи Божића почела истрагу о групи сводника који су преко Фацебоока и огласа тражили дјевојке које би радиле за њих.

Осим пунољетних проститутки, раније ухапшена Магдалена Б. (28), фитнесс тренерица, и њен пријатељ Маријо Б. (45) нудили су и сексуалне услуге малољетница.Управо због плаћеног секса с једном од 17-годишњакиња казнено је пријављен њихов клијент - аутопревозник Маријан К. (50), а прислушкујући његов телефон, полиција је дошла и до својих колега.

Наиме, полиција је пресрела његов разговор с једним од шефова саобраћајне полиције у којему му он на поклон, између осталог, нуди и плаћени секс.

Аутопревозник је, наиме, преко уходане везе са сводницима полицијском шефу наручио проститутку и притом платио и њену услугу и мотелску собу у којој је услуга пружена. Како се неслужбено сазнаје, полиција је након тога почела и истрагу о томе што је превозник добио заузврат.

Наиме, сумња се да је на тај начин полицајцу заправо дао мито. Такође се сумњало и да су полицајци изнуђивали такве поклоне и услуге од аутопревозника и других особа.Како сазнаје Јутарњи, истрага је у току. Аутопревозник којега је полиција надзирала у четири је наврата плаћао секс малољетници, а једном јој је, умјесто новца, дао иПхоне 6.

Подсјетимо, осумњичена екипа сводника у овом случају подводила је скупину дјевојака по становима и хотелским собама, а цијена је била од 500 до 700 куна за пола сата.Сводницима Марију и Магдалени обраћао се шаролики спектар клијената - од пјевача, адвоката, преко власника тарот-линије до гинеколога, новинара и радника "Хрватских шума".

Извор: Аваз

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

О чему ви

08.06.2015 08:53

Надам се и код нас ускоро оваквим исходима истрага....

ОДГОВОРИТЕ
Name

бакшиш

08.06.2015 09:06

Волио бих више него ишта да код нас у БиХ није тако али је горе десет пута.Кад неко из тих редова проговори јер већ говоре али тихо у уским кулоарима???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.06.2015 09:13

Па какви су им тек лопови кад је таква полиција?????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОКО

08.06.2015 09:58

И СА ПОЛИЦИЈОМ И БЕЗ ПОЛИЦИЈЕ ИСТИ ЈЕ БРОЈ ЛОПОВА. АКО НИСУ ВАНИ ОНДА СУ У ПОЛИЦИЈИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

08.06.2015 12:46

Земља сте која има море и не знате набавити јахту и тамо оргијати, угледајте се на поштењачине из РС-е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И то су само људи

08.06.2015 21:18

Нису они лоси али нису нити саврсени. Секс додје као олаксање. Дотицне су од свог медјунозја направиле аутомат за новац те да ни полицајци били би други. Да ли мислите да це се оне на хајр окренути и кад ти полицајци оду у затвор?

ОДГОВОРИТЕ