Прошле године је играо за Алмерију, сљедеће ће за Барсу!

Барселона договорила мега појачање од 10.000.000 евра: На Камп Ноу стиже Алекс Видал! Дани Алвес добија замену...

Фудбал 07.06.2015 | 17:00
Прошле године је играо за Алмерију, сљедеће ће за Барсу!

Док се Каталонија тресе пред још једно спектакуларно финале Лиге шампиона које нас очекује у Берлину и битку Барселоне и Јувентуса за „ушати“ пехар, навијачи новог првака Шпаније добили су најбољи могући увод у меч сезоне. Наиме, према писању локалног листа Спорт, Барселона је договорила петогодишњу сарадњу са најбољим десним беком Примере и момком који је недавно са Севиљом освојио Лигу Европе – Алексом Видалом! И то прилично јефтино – за свега 10.000.000 евра!?

Иако ће трансфер бити озваничен тек наредне недеље, Спорт истиче да је Барселона коначно пронашла наследника за Данија Алвеса, чија је будућност на стадиону Камп Ноу и даље дискутабилна. Подсетимо, Барселона нове играче не сме да региструје све до јануара 2016. године, када истиче суспензија коју је одредила ФИФА. С друге стране Видал ће моћи да тренира са новим саиграчима, али неће моћи да одигра ниједан меч у дресу новог клуба, ни званични, ни незванични.

Видал је, према речима бројних фудбалских критичара, један од најбољих универзалаца на десној страни терена у шпанском првенству, а може да покрива све позиције, од бека, до крилног нападача. Тачније, Барселона ће добити младу верзију Данија Алвеса.

То значи да ће прекаљени бразилски бек напустити екипу овог лета, а питање је да ли ће отићи у Монако, ПСЖ или Манчестер јунајтед.

Коментари / 0

Оставите коментар