Prošle godine je igrao za Almeriju, sljedeće će za Barsu!

Barselona dogovorila mega pojačanje od 10.000.000 evra: Na Kamp Nou stiže Aleks Vidal! Dani Alves dobija zamenu...

Fudbal 07.06.2015 | 17:00
Prošle godine je igrao za Almeriju, sljedeće će za Barsu!

Dok se Katalonija trese pred još jedno spektakularno finale Lige šampiona koje nas očekuje u Berlinu i bitku Barselone i Juventusa za „ušati“ pehar, navijači novog prvaka Španije dobili su najbolji mogući uvod u meč sezone. Naime, prema pisanju lokalnog lista Sport, Barselona je dogovorila petogodišnju saradnju sa najboljim desnim bekom Primere i momkom koji je nedavno sa Seviljom osvojio Ligu Evrope – Aleksom Vidalom! I to prilično jeftino – za svega 10.000.000 evra!?

Iako će transfer biti ozvaničen tek naredne nedelje, Sport ističe da je Barselona konačno pronašla naslednika za Danija Alvesa, čija je budućnost na stadionu Kamp Nou i dalje diskutabilna. Podsetimo, Barselona nove igrače ne sme da registruje sve do januara 2016. godine, kada ističe suspenzija koju je odredila FIFA. S druge strane Vidal će moći da trenira sa novim saigračima, ali neće moći da odigra nijedan meč u dresu novog kluba, ni zvanični, ni nezvanični.

Vidal je, prema rečima brojnih fudbalskih kritičara, jedan od najboljih univerzalaca na desnoj strani terena u španskom prvenstvu, a može da pokriva sve pozicije, od beka, do krilnog napadača. Tačnije, Barselona će dobiti mladu verziju Danija Alvesa.

To znači da će prekaljeni brazilski bek napustiti ekipu ovog leta, a pitanje je da li će otići u Monako, PSŽ ili Mančester junajted.

Komentari / 0

Ostavite komentar