Комбинезони - елегантни и практични

У тренду су ужи кројеви, који прате линију тела, са краћим или дужим ногавицама, а одлично иду уз ципеле с платформом, високом штиклом или равну обућу.

Мода и љепота 06.06.2015 | 10:03
Комбинезони - елегантни и практични

Познате даме ове сезоне "парадирају" у комбинезонима, елегантни и атрактивни модели увек привлаче пажњу. Процват у свету моде доживели су 70-их година, а модни креатори их прилагођавају и најсвечанијим догађајима, тако да се могу видети на "црвеном тепиху". Било да су од текстила или тексаса, апсолутно доминирају у новим колекцијама за пролеће и лето. Радо их носе и светске звезде попут Кире Најтли, Дакоте Џонсон, Саре Џесике Паркер, Алексе Чунг и Гвен Стефани.

У тренду су ужи кројеви, који прате линију тела, са краћим или дужим ногавицама, а одлично иду уз ципеле с платформом, високом штиклом или равну обућу. Нећете погрешити ни ако се одлучите за спортске моделе, који се сјајно комбинују с модерним патикама.

Комбинезони су веома ефектни, нарочито у популарном цветном дезеу, тако да стилисти препоручују да модне детаље сведите на минимум. Довољан је ефектан тањи каиш, минђуше и ташна усклађена са обућом.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар