Ста данас ради Боба из "Жикине династије"?

Љуби га мајка, како га је у култној комедији звала Дара Чаленић, сад љуља тромесечног унука и срећан је што није глумац.

Регион 05.06.2015 | 12:45
Ста данас ради Боба из "Жикине династије"?

Сви га памте као Бобу из популарних филмова „Луде године“, „Какав деда такав унук“, „Иди ми дођи ми“, из давних осамдесетих. Ипак, Владимир Петровић данас се бави другачијим послом.

Имам рекламну агенцију и тим се послом бавим већ годинама. Разне смо рекламе правили. Срећно сам ожењен, имам двоје деце, сина Игора и ћерку Ану. Обоје су завршили факултете, у браку су обоје, и пре три месеца сам постао деда. Мој син ми је подарио унука који се зове Јере и управо уживам с њим - рекао је за „Блиц“ и признао да га тренутно ништа не интересује сем унука.

Ја немам прилике да често уживам у његовом друштву зато што мој син и снаја живе у Загребу, али сада су у Београду и проводимо лепе тренутке заједно - каже Петровић.

Глумац је раније изјавио за „Блиц пулс“ да се не каје што није остао у свету глуме и да је срећан избором који је направио.



Нисам сигуран да би то био посао који би ме испуњавао. У суштини, ја сам свој хоби претворио у главно занимање, па тако радим оно што волим. Не видим себе у том свету - рекао је Боба из „Жикине династије“.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бијељина

05.06.2015 15:57

унук се зове Јере, као јеретик?

ОДГОВОРИТЕ