Лејди Гага недоступна фановима у Београду!

Како свакодневно добијамо нове информације о боравку Лејди Гаге у српској престоници, појавила се и прича која је разљутила певачицине фанове. Наиме, испред хотела "Хајат", у ком је смештена певачица, појавио се велики број фанова који су је чекали не би ли је поздравили или се можда фотографисали са миљеницом.

Србија 04.06.2015 | 21:05
Лејди Гага недоступна фановима у Београду!

Она је од телохранитеља захтевала да нико нема контакт са њом, па је због тога обезбеђење морало да реагује. Телохранитељи су отерали фанове, који су тужни отишли одатле.

Поред тога, и у ресторану у ком је била синоћ са вереником Тејлором Кинијем није дозвољавала да јој ико приђе, те се ниједан њен српски обожавалац до сада није усликао са њом ових дана.

Тим који брине о безбедности певачице тражио је агенцији од које су изнајмили "Порше Кајен" да га скину са навигације, па су на тај начин желели да прикрију њено кретање. Аутомобил је рентиран до 7. јуна, а очигледно је да Лејди Гага у Србији жели да ужива максимално, без да је ико узнемирава.

(Србија Данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Градјанин

04.06.2015 19:43

ј*бо те онај који са тобом хоце да се слика. И ти посебно сто сатима чоње испред хотела, све би ја то на принудни рад. Нерадници и распикуће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

05.06.2015 14:47

Није Гага ,Станија,Мими оро и остале птице са фарме да се сликају са Небеском звијездом,коју српска стампа вец наводно налази пијану по клубовима.Респект за Гагу,Србија треба да буде задовољна сто је уопсте досла.

ОДГОВОРИТЕ