Lejdi Gaga nedostupna fanovima u Beogradu!

Kako svakodnevno dobijamo nove informacije o boravku Lejdi Gage u srpskoj prestonici, pojavila se i priča koja je razljutila pevačicine fanove. Naime, ispred hotela "Hajat", u kom je smeštena pevačica, pojavio se veliki broj fanova koji su je čekali ne bi li je pozdravili ili se možda fotografisali sa miljenicom.

Srbija 04.06.2015 | 21:05
Lejdi Gaga nedostupna fanovima u Beogradu!

Ona je od telohranitelja zahtevala da niko nema kontakt sa njom, pa je zbog toga obezbeđenje moralo da reaguje. Telohranitelji su oterali fanove, koji su tužni otišli odatle.

Pored toga, i u restoranu u kom je bila sinoć sa verenikom Tejlorom Kinijem nije dozvoljavala da joj iko priđe, te se nijedan njen srpski obožavalac do sada nije uslikao sa njom ovih dana.

Tim koji brine o bezbednosti pevačice tražio je agenciji od koje su iznajmili "Porše Kajen" da ga skinu sa navigacije, pa su na taj način želeli da prikriju njeno kretanje. Automobil je rentiran do 7. juna, a očigledno je da Lejdi Gaga u Srbiji želi da uživa maksimalno, bez da je iko uznemirava.

(Srbija Danas)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gradjanin

04.06.2015 19:43

j*bo te onaj koji sa tobom hoce da se slika. I ti posebno sto satima čonje ispred hotela, sve bi ja to na prinudni rad. Neradnici i raspikuće

ODGOVORITE
Name

Bole

05.06.2015 14:47

Nije Gaga ,Stanija,Mimi oro i ostale ptice sa farme da se slikaju sa Nebeskom zvijezdom,koju srpska stampa vec navodno nalazi pijanu po klubovima.Respekt za Gagu,Srbija treba da bude zadovoljna sto je uopste dosla.

ODGOVORITE