Права имена холивудских звијезда

Иако је име оно што се прво веже за неку личност, страним звездама није толико страно да мењају или скраћују имена. Психолози не дају зелено светло овом тренду, јер сматрају да такве особе имају проблем са идентитетом.

Забава 01.06.2015 | 09:08
Права имена холивудских звијезда

Ово је топ листа најчуднијих имена познатих:

Деми Мур - Деметрија Гајнес

Глумица је име променила када је почела да се бави глумом. Рођена је као Деметрија у Новом Мексику, а њен биолошки отац је оставио мајку Вирџинију док је била у другом месецу трудноће.Када је Деми имала само три месеца, мајка се преудала за Дена Гајнеса, који је одувек бринуо о глумици.

Деми није имала лако детињство. Отац их је напустио, а мајка је имала проблема са алкохолом. Када је почела да се бави глумом, одлучила је да се повеже са грчким коренима и промени име. Двојица бивших мужева, Брус Вилис и Ештон су такође мењали имена - Брус је рођен као Валтер Вилис, а Кучер као Кристофер Кучер.

Оливија Вајлд - Оливија Џејн Кокбурн

Глумица одувек делује као савршенство које хода земљом. Затомноги не знају да она и није баш тако кул, поготову што јој је презиме било Кокбурн. Да, добро сте прочитали и ако сте направили алузију, нисте једини.Оливија је имала проблема у младости јер су јој се сви подсмевали, те је одлучила да промени презиме.

Нина Добрев - Николина Константинова Добрева

Лепотица која је најпознатија по улози вампирице Елене у "Вампирским дневницима", живи у Канади, али има бугарске корене.
Иако је Николина веома подједнако лепо име, бринета је сматрала да ће јој Нина донети више успеха у Холивуду.

Кармен Електра - Тара Леих Патрик

Ова глумица, телевизијско лице и манекенка која је постала позната након што се сликала за "Плејбој", успела је у ономе шта је замислила.Била је сигурна да је нико неће запамтити ако остави своје име које је добила по рођењу и била је у праву.

Кети Пери - Кетрин Елизабет Хадсон

Кети је одбацила своје име, јер је већ заузето! Да, у Холивуду већ постоји особа која се зове тако, а то је Кејт Хадсон. Перијева није желела да се пробија са истим именом, те је одлучила да га замени.

Елтон Џон - Реџиналд Кенет Двајт

Елтон је један од најпопуларнијих музичара данашњице, а његови фанови ће сигурно остати затечени када провчитају које му је право име.

Нели - Корнел Ајрал Хејнс

Репер је на почетку каријере сматрао да је супер-кул надимак Нели и усвојио га је.Није баш најпознатије када се ово догодило, али је Нели одувек познат само као Нели.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар