Мектић: Од истине многи страхују

„Морамо признати и суочити се с чињеницом да имамо тероризам у БиХ и да га морамо почети хитно рјешавати. Ако га будемо, у политичком смислу, гурали под тепих, забијали главу у пијесак, онда само себи наносимо штету и бавићемо се посљедицама“, изјавио је за "Дневни аваз" Драган Мектић, министар безбједности БиХ.

Босна и Херцеговина 31.05.2015 | 11:56
Мектић: Од истине многи страхују

Он је додао да је, осим тероризма, кључни проблем у БиХ борба против корупције, те најавио да ће бити ријешене крупне афере у БиХ. 

„Нико неће бити поштеђен, не само у Републици Српској, него ни у Федерацији БиХ. Неће ту бити недодирљивих. Зато ме се и боје, јер намјеравам открити нове афере. Стотине милиона марака се износе из БиХ разним трансферима на неке рачуне којима нико не може стати у крај, нити се зна коме оне иду“, рекао је Мектић.

Осврћући се на своју ранију изјаву да су одређени политичари и бизнисмени из РС укључени у секс-аферу у Порторожу, он је рекао да та прича није завршена. „Ово је тек почетак. Све ће ускоро бити разјашњено“, нагласио је Мектић.

Коментари / 56

Оставите коментар
Name

Срби муслимани се стиде

31.05.2015 10:04

Џевад Галијашевић као Бошњак не треба да води српску политику.Нека се прво поштено изјасни Србином и нека то остане за цијелог живота, као што сам и сам Србин из муслиманске традиционалне фамилије.Прво треба да се сврсташ у српски народ, па да онда водиш српску политику.Џевад је брука и страмота и за Србе муслимане и они се стиде тога што ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

их и ти га лупас

31.05.2015 16:05

Муслиман или Србин? Јаране мјесас лептире и рибе.... Сконтај се мало.

Name

Зеро

31.05.2015 17:53

Ја мислим да би што више Срба требало да предју на Ислам и тако завршимо све дилеме. Данас промјенити вјеру је Ин.

Name

предсједник

31.05.2015 10:04

Ако наставис да радис свој посао како треба, бицес највеца лицност у РС и мозес се комотно кандидовати за предсједника РС ако наредис хапсења ових криминалаца из СНСДа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико и ниста

31.05.2015 10:08

ЦОВЈЕЦЕ СТА ПРИЦАС ; ТИ МОРАС ДА ОТКРИЈЕС ИСТИНУ ЗА ТО СИ ПЛАЦЕН !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

31.05.2015 10:39

Наравно да це открит. Њему то неце бит проблем, вјерујем да је он на тој јахти дрзао свијецу док је прибављао доказе.

Name

Василије

31.05.2015 10:08

Хвала Богу драгом да се нашао чова који ће,заједно са осталим из Савеза за промјене,да разоткрива куда иде новац од осиромашеног народа,који је ГЛАДАН!А багра се размеће,без стида и срама!Браво за овакав чврст став,министре Мектићу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби муслимни

31.05.2015 10:09

Србима муслиманима нису потребне личности попут Џевада Галијашевића које се продају за новац да би пљували по муслиманима.Он само срамоти поштене Србе муслимане који нису Срби ради новца.Добро је што је јавно рекао да је Бошњак, барем није Србин, да још више срамоти Србе муслимане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срби муслимани

31.05.2015 10:20

Србин сам из увјерења и нико не треба да ми плаћа за моје српство, као што се плаћа Џеваду Галијашевићу да за новац као Бошњак пљује по муслиманима.

Name

ја

01.06.2015 10:46

Јус примае ноцтис или дроит ду сеигнеур, је право прве брачне ноћи, заправо право бега (или рјеђе аге) да проведе једну ноћ са будућом женом свога кмета (младом и сексуално привлачном) након чега би је предао даље кмету, иако се ово могло избјећи откупом (плаћањем извјесне суме новаца). То право је широко практиковано у Европи и посебно у земљама Отоманске Империје (провинције Отоманске Империје су биле: Грчка, Бугарска, Србија , Босна) све до краја деветнаестог вијека. На дан удаје хришћанска (влашка) млада би била посјећена од стране једног беговог (агиног) представника обично у почасној пратњи једног одјељења војника. Представник би затим одвео младу до бегове (агине) куће ђе би провела дан и ноћ а затим би је отпратио назад њеној кући у јутро на дан вјенчања. Да ли се по вашем мишљењу, ово право прве брачне ноћи, тако радо практицирано, одразило и на генетику, на менталитет драгих сусједа ?

Name

Бањалучанин

31.05.2015 10:09

Само ради посао министре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

плави грујица

31.05.2015 10:11

Поштовани министре ако знаш истину а ћутиш значи да и ти ниси бољи од политичара који подржавају тероризам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проблем

31.05.2015 10:15

Милораде одбије ли ти Лукац послусност као сто је Јовициц у правом си проблему. Јовицицу поздрав а Лукацу позив . Имас сансу да се искупис за своје минусе. У рату си био на правој страни , капа доле . Подрзао си Бабу и овог лактаског бизнисмена кад није требали . Сад се искупи за то Драгане и бог це ти опростити ! Пара је било и бице , ниси папак направицес !

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

31.05.2015 10:19

Мектић - министар безбједности!!! - је опет казао како нешто зна, али не жели да каже... Страшно...они медије користе како би се међусобно уцјењивали...због овога се, у нормалним земљама, лети с функције и завршава пред судом због утаје доказа, клеветања и уцјењвања....

ОДГОВОРИТЕ
Name

јустице

31.05.2015 11:09

Да ли знас за ста слузи Тужилаштво, па судови, па тек онда пресуде? Па неце министар да тужи и суди и изриче пресуде. Како увијек најнеобразованији слој друства себи даје за право да коментарисе несто у ста се не разумије!

Name

БОА

31.05.2015 11:11

А ко казе да није податке предао Тузиластву. Зна он ста ради.

Name

Василије

31.05.2015 10:22

Ре за Нико и ништа, и раније су били плаћени министри да откривају сва злодјела према властитом народу,па јесу ли?Радили су на прикривању истих,јер је то баја са својим пајтосима наређивао.Схваташ разлику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

31.05.2015 10:25

Откриј истину за оргијање!Да знамо ко кога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНАГА НАРОДА

31.05.2015 10:30

ПАЗИ шТА КАжЕ МИНИСТАР БЕЗБЈЕДНОСТИ БИХ: " располаже доказима које има о политичарима из РС који су ..., учествовали у секс-афери, њиховим незаконитим радњама те о особама које из БиХ износе стотине милиона марака на тајне рачуне", И "стотине милиона марака се износе из БиХ разним трансферима на неке рачуне којима нико не може стати украј, нити се зна коме оне иду". ХЕЈ ЧОВЈЕЧЕ, ДА ЛИ СИ ТИ СВЈЕСТАН КОЈЕ КОНСТАТАЦИЈЕ ИЗНОСИШ А ДА ЈОШ УВИЈЕК ПО ТОМЕ НЕ ПРЕДУЗИМАШ НИШТА. ТИ СИ МИНИСТАР БЕЗБЈЕДНОСТИ БИХ. ШТА ЧЕКАШ, ЗАШТО ТЕ ДОКАЗЕ НЕ ПРЕДАШ ТУЖИЛАШТВУ И ИНСИСТИРАШ НА ПРОЦЕСУИРАЊУ СЛУЧАЈЕВА. ОВАКО, АКО НАСТАВИШ ДА САМО ПРИЧАШ А НЕ ПРЕДУЗИМАШ НИШТА, ТИ ЋЕШ (ПРИЗНАО ИЛИ НЕ) ПОСТАТИ ЊИХОВ САУЧЕСНИК У КРИВИЧНОМ ДЈЕЛУ КОЈЕ СЕ ЗОВЕ "ПРИКРИВАЊЕ КРИВИЧНИХ ДЈЕЛА И УЧИОНИОЦА". ОВАКО, МУЧЕНИЧЕ, ИЗЛАЗИ С ТИМ ДОКАЗИМА У ЈАВНОСТ И, ПРИЈЕ СВЕГА, ПРЕД НАДЛЕЖНО ТУЖИЛАШТВО, ИНАЧЕ ЋЕ ТЕБЕ ОПТУЖИТИ ДА ШТИТИШ ЗЛОЧИНЦЕ (ОВИ О КОЈИМА ГОВОРИ НИСУ НИШСТА ДРУГО НЕГО ЗЛОЧИНЦИ ПРЕМА ВЛАСТИТИМ ГРАЂАНИМА). ДА НЕ БУДЕ ДА ЗЛОЧИНЦЕ САМО ПЛАШИШ ДА ОНИ НЕ БИ У ЈАВНОСТ ИЗНИЈЕЛИ ТВОЈ ПРЉАВИ ВЕШ. НАДАМО СЕ ДА НИЈЕ ТАКО И ДА ТИ ТОГ ПРЉАВОГ ВЕША НЕМАШ, АЛИ ШТО ПРИЈЕ МОРАШ ДА ИЗАЂЕШ ИЗ ТОГ "РЕКЛА КАЗАЛА", И ПРЕЂЕШ НА КОНКРЕТНА ДЈЕЛА. ИНАЧЕ ЋЕШ ИЗГУБИТИ ПОВЈЕРЕЊЕ КОЈЕ ОЧИТО СТИЧЕШ КОД ГРАЂАНА (ПА И КОД МЕНЕ), И УТОПИТИ СЕ У СИВИЛО НАШЕ ПОЛИТИЧКЕ СВАКОДНЕВНИЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој правнице

31.05.2015 12:53

Сазнање о постојању кривицног дјела,а његово прикривање је такодје кривицно дјело,ако се ниста не предузме поводом ових изјава инспектора,Мекте онда је или лагао или није предоцио доказе који постоје.Сад Мекта нема избора мораце све да доказује сто је рекао ако буде истраге и ако зели да га народ озбиљно схвати!

Name

п

31.05.2015 16:35

Људи,битно је да цовјек зна све и да има доказе,цека се да се преузме Сипа(Зупцу јос 2-3 мјесеца траје мандат) јер због хрватских гласова у Надзорном одбору не могу раније да га скину.Тек онда треба да крену пажљиво припремане акције,без пропуста,јер само тако крупне рибе могу пасти!

Name

Црни Груја

31.05.2015 17:06

Овај лик баш смара. Само прича шупљу причу и не ради ништа конкретно. У свакој нормалној земљи министар безбједности се оглашава тек након акције полиције и тужилаштва. А овај наш упозорава криминалце.

Name

Цудо

31.05.2015 10:32

Ја не могу да вјерујем ко нама води министарства, тј. ко су све министри,ово никад овако није било. Ко је овај Мектиц, ста је он, ста га квалификује да буде министар? Казе како неце бити недодирљивих, па побогу, то је онај стандардни саблон, цовјек појма нема о свом послу, дајте људи, немојте бити овце, мислите главом, без обзира на странацку припадност, овај цовјек није квалификован, залости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОДРИЦА

31.05.2015 10:35

БРАВО МЕКТИЦУ НАПОКОН СВЈЕТЛОСТ НА КРАЈУ ТУНЕЛА МОЛИМО ТЕ ДА ИСПИТАС АФЕРУ СЉУНАК ТЕСКУ ДЕСЕТИНЕ МИЛИОНА У КОЈОЈ СУ УКЉУЦЕНИ ПОЛИТИЦАРИ И ДИР. ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЦА А И СТРАНЕ ФИРМЕ ТЈ СТРАБАК И ДОМАЦА ЕУРОАСФАЛТ КОЈИ СУ ПОКРАЛИ ИЗ КОРИТА РИЈЕКЕ БОСНЕ И САВЕ ПРЕКО 3 МИЛ М3 СЉУНКА НА ОСНОВУ ЛАЗНИХ ДОЗВОЛА ЗА ВАДЈЕЊЕ СЉУНКА ОД ВОДА СРПСКЕ ЈЕР НА ТО НИСУ ИМАЛИ ПРАВО ЈЕР ТО ЈЕ ПОД НАДЛЕЗНОСЦУ КОМИСИЈЕ ЗА КОНЦЕСИЈЕ И МИНИСТАРСТВА ИНДУСТРИЈЕ И ЕНЕРГЕТИКЕ А СА ТИМ СЉУНКОМ ЈЕ НАПРАВЉЕНА ЦИЈЕЛА ТРАСА СВИЛАЈ ОДЈАК И ТО КРСЕЦИ ПРОЈЕКАТ ТАЦНИЈЕ ТУ СУ СЕ УВЕЗАЛИ КРИМОСИ СРПСКИ БОСЊАЦКИ И ХРВАТСКИ А ЦЕСТЕ ОКО МОДРИЦЕ И ВУКОСАВЉА СУ УНИСТЕНЕ ОД ПРЕТОВАРА ГДЈЕ СЕ ВОЗИЛО И ПО 25 М3 ТЈ 50 ТОНА СЉУНКА ТУ СУ УМЈЕСАНИ И ПОЛИЦИЈА И СИПА ДА СЕ СВЕ ЗАТАСКА ДА НЕ БУКБЕ АФЕРА А И САДА У ОВОМ МОМЕНТУ КРАДУ СЉУНАК ПОЗЗ И ЗЕЛИМО ВАМ ПХНО УСПЈЕХА МИНИСТРЕ НАРОД МОДРИЦЕ И ОКОЛИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска

31.05.2015 10:36

Подрска Мектицу. Ни по бабу ни по стрицевима. Миковиц из сдс покро невесињску опстину и обруко странку.разне малверзације изградња улице.мајдан крада невидена.цисцење сњега.лопов зесток сви знају.главна тема тренутно у граду његови подухвати лоповски за које сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

31.05.2015 10:36

Благос нама, сад кад министар безбједности открије ко је кога на јахти повалио морат це мо просирит затворске капацитете а то знаци да це бит примања нових радника у затворску слузбу. Ето прилике за не запослене, јурис на будзет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

31.05.2015 10:37

Искрено и поштено ! Свака част господине !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

31.05.2015 10:39

Цуј неваља вам Галијасевиц.Цовјек био у армији муслиманској официр.Вјероватно веци борац од вас свих који овде несто писите.Нормално боли вас истина коју цовјек казе а нико од босњацких политицара нема ни једног аргумента да побије његове тврдње.Само напред министре

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСИ

31.05.2015 11:00

АЈД СТО ТАЈ НАС ИНТЕГРАЛ СТАНКОВИЦ ОРГИЈА ПО ПОРТОРОЗУ И ИТАЛИЈИ АЛИ МИНИСТРЕ ОН ОРГИЈА И ЈЕ.Е НАС ПО ЛАКТАСИМА И ОКОЛНИМ СЕЛИМА СТО ПРЕКОПАВА ЊИВЕ ОРАНИЦЕ И ВАДИ СЉУНАК А НАМА ОСТАВЉА БАРЕ ТЗВ СТАРАЦЕ ЗА УЗГОЈ КОМАРАЦА И ТО СВЕ РАДИ У ДОСЛУХУ СА ОПСТИНСКОМ ВЛАСЦУ ИНСПЕКЦИЈОМ И ПОЛИЦИЈОМ И НАДЛЕЗНИМ МИНИСТАРСТВИМА ПА НА ПОМОЛУ ЈЕ КУПОВИНА ЈОС КОЈЕ ЈАХТЕ КРАДЈОМ МИНЕРАЛНИХ СИРОВИНА РС ТЕ ВАС ПОЗИВАМО ДА ДА ОВО СТО ПРИЈЕ ЗАУСТАВИТЕ ЈЕР ОВО ЈЕ ЛАКО ДОКАЗИВО И САВ СЉУНАК ИДЕ НА АУТО ПУТ ЗА ПРЊАВОР А ОН НЕМА ДОЗВОЛЕ ЈЕР ОН ЈЕ ОКУПИРАО И ЊИВЕ И ВРБАС ОВО ЈЕ ЕКОЛОСКА КАТАСТРОФА СТА ОВАЈ РАДИ ТЈ ОРГИЈА ПО ЊИВАМА И КРАДЕ ДА БИ МОГАО ОРГИЈАТИ И У ПОРТОРОЗУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац РС

31.05.2015 11:14

Свака цаст министре, изадјите у јавност са криминалом али вас молим припазите на свој зивот јер да би сацували Додика, плаћеници су спремни на све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само нагадјам

31.05.2015 12:13

Народе само бих да вас несто питам? Зар ови политицари који се сумњиче нису амнестирани,тј.све док су на власти не могу бити ухапсени.А онда када сиђу са власти правац Русија или Србија и онда тресла се гора родио се миш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

31.05.2015 12:18

Па реци висе г. министре, ста тактизирас ако имас ста да казес, али мислим да немас ста изнијети у јавност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјена

31.05.2015 12:19

Ти би по мени министре морао бити сто прије смијењен, инаце онај сто те поставио изгубице прилику да икад висе иког поставља било гдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

31.05.2015 12:23

Ако после овакве бомбастицне изјаве не буде Тузиластво БиХ предузело ниста казем намјерно Тузиластво БиХ јер Тузиластво у мањем ентитету је свако лакијево онда су изјаве само ударац у празно министра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБЕНДА

31.05.2015 12:27

Министре, све ми се чини као да је дошло твојих 5 минута, али 5 минута славе и препуцавања са другом страном. Из твојих изјава може се закључити да знаш све, да имаш све доказе али да нас држиш на ватри и да ћеш некад то нешто открити. Крени да радиш, уцјењујеш њих да они не би уцјењивали тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

31.05.2015 12:29

Туга, чемер и јад. Министар безбједности у току истраге износи овакве информације у јавност (омета истрагу). А тек што виче на друге и што други вичу на њега :) Погледајте мало његово изражавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган бл

31.05.2015 12:50

Министре немојте около, требате бити конкретни и децидни текво износење информација у јавност стице се утисак да нисте одлуцни да се борите против тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

31.05.2015 13:51

То је интервју из Аваза. Пренио га је и вехабијски портал САФФ. Када чујем неандерталце попут Мектебића онда видим зашто ми Срби немамо пријатеље. Ми пријатеље нападамо и вређамо. Бољу судбину нисмо заслужили када нам овакви воде МИнистарство безбједности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

31.05.2015 13:56

Похлепа је природна особина човјека, ограничена је једино похлепама других, па зато и постоје закони да ограниче похлепу међу људима, да не падне крв. Проблем настаје када један ојача, један или више њих, постану дружина. Онда они поклапају све, узимају и отимају, са астала скидају, из очију чупају, како то народ вели. Јачи су, границе нема, и нема милости. Други нека скапавају, нека гину, или нека се смичу, ако ће да живе и гамижу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

31.05.2015 14:24

Уцути потурице.Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

31.05.2015 15:47

Ако Галијашевића плаћа Додик да пљује по Муслиманима ко Тебе министре плаћа да пљујеш по Србима?????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Метеоролог

31.05.2015 16:49

Нема ништа од истраге док овај то најављује. Имам осјећај да им преко медија шаље нека упозорења да би сарађивали. Од кад је сјео у министарску фотељу само најављује као метеоролошку прогнозу, нема ништа од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНА

31.05.2015 17:05

ЈАДНА МАЈКО, НАМА НЕМА ПОМОЋИ. ПА МИ ДАЈЕМО ПОДРШКУ МЕКТИЋУ КАО ДА ЈЕ СВЈЕТЛО НА КРАЈУ ТУНЕЛА, А ЧОВЈЕК ПРИЧА ПРИЧУ КОЈА ВЕЗЕ НЕМА СА ЊЕГОВИМ ОВЛАШЋЕЊИМА. СВИ МОЖЕТЕ ПРОЧИТАТИ У ЗАКОНУ О САВЈЕТУ МИНИСТАРА ОВЛАШЋЕЊА МИНИСТРА БЕЗБЈЕДНОСТИ, А ОНА СУ РАВНА НУЛИ, ЈЕР ТАМО ПИШЕ ДА МИНИСТАР НЕМА ПРАВО ДА СЕ МИЈЕША У ОПЕРАТИВНЕ ПОСЛОВЕ ПОЛИЦИЈЕ ВЕЋ САМО ВРШИ ПОЛИТИЧКИ НАДЗОР. ДАКЛЕ ОН МОЖЕ МАЛО ВИШЕ ОД БИЛО КОГ ГРАЂАНИНА ОВЕ НАПАЋЕНЕ ДРЖАВЕ. ЗАТО МЕКТИЋУ НЕ ЛУПАЈ И НЕ ЛАЖИ ОВАЈ ЈАДНИ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

31.05.2015 17:16

Мектићу те доказе састави са Босићевим и тада ће имати пуни политички ефекат. Једино вам то и служи за дневна политичка препуцавања. Ако си од струке добро знаш гдје се докази о извршеним кривичним дјелима достављају. То ко је кога ј... на јахти остави за жуту штампу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

31.05.2015 17:32

Само да не лазес самог себе,било би наде народу да цес успјети у свом послу за који си плацен.

Name

севе

31.05.2015 22:04

Мене искрено занима ко је кога ј... на јахти и да ли су се снимали,демократско смо друштво нек се зна ко ј...за наше паре.

Name

ре снага народа

31.05.2015 17:46

Докази се морају у потпуности обезбједити. Један гаф, и све пада у воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјока

31.05.2015 18:25

Одавно глупљег министра нисам цуо/цитао, упозорава оне који су згријесили да им се спрема игранка. Е министре, стварно си панглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОРАМ РЕЦИ

31.05.2015 18:32

ЗА ОВОГА ИЗРОДА МИКОВИЦА,ДА ЈЕ ТАЦНО СВИ КАЗУ И ДА ЈЕ ОМОГУЦИО КРАДУ АГРЕГАТА ОПСТИНСКОГ.ПА ДОКЛЕ ЉУДИ ВИСЕ МОГУ ТАКО НИСКО ДА ПАНУ.И ДА ТРАНКУ УНИСТАВА И ТО ЈЕ ИСТИНА САМО ДА НЕБИ ОДГОВАРО ЗА КРИМИНАЛ,ЈЕР МУ РЕЗИМ ОПРАСТА И СПРДАЈУ СЕ СА БАРБОМ ПО КАФАНАМА НЕВЕСИЊСКИМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

махс

01.06.2015 12:51

Министре ухапсите судије и тузиоце који подрзавају криминал и корупцију, ето вам примјер СТРМИЦА границни прелаз.СИПА је доставила тузитељству извјесце јос 20100 , тко то дрзи и због цега пуних пет година у латици да ниста није подузео а постоје сви докази о сверцу, криминалу, корупцији, непотизму, и умјесаности високополициских слузбеника границне полиције.

Name

сноуден

31.05.2015 18:34

Министре отворите сверц корупцију и криминал преко границног прелаза Стрмица.Видјецете највецу корупцију и криминал гдје су упетљани високи званицници границне полиције.Провјерите ко га дрзи у латици.Наравно од тузилаца тузиластва БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНОУДЕН

31.05.2015 19:40

Само да на поменем да је СИПА НА ОСНОВУ ИЗЈАВЕ СВЕДОКА ПОЛИЦАЈАЦА СПРОВЕЛА ИСТРАГУ И ДОСТАВИЛА ИЗВЈЕСТАЈ ТУЗИЛАСТВУ БИХ јос 01.06,2010 године. Министре није ли то подрска криминалу и корупцији од стране тузиластва. Па полицајцу који је то разоткрио и пријавио је прецено смрцу и њему и пордици и дрзава и тузиластво годинама цуте о том страсно да страсније не мозе бити. Тузиоца који то скрива одмах у затвор и за јаја објесити!

Name

САЛЕ

31.05.2015 20:55

Ово је скандалозно. Зна ли овај цовјек како се понаса један министар. Ова дрзава је пропалааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

01.06.2015 02:02

То је твој посао ради га како треба или ћеш и ти са олошима

ОДГОВОРИТЕ
Name

бест

01.06.2015 07:54

Осам мјесеци од избора игра неку своју игру, умјесто да оправда оно за шта му је народ дао гласове, који је гладан и без марке у ђжепу који живот значи у овом никаквом животу који је кулминиро до дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

01.06.2015 09:44

Резултат а не приче у медијима. Ако имаш сазнања, наложи отварања истрага. Посмјењуј оне који опструирају истраге.

ОДГОВОРИТЕ