Стигао рента-а-дечко за све прилике

Тренд коме су још пре неколико година подлегле многе даме у Кини и Америци стигао је и у Србију. На друштвеној мрежи "Фејсбук" освануо је оглас под насловом - "Рентирај дечка".

Регион 29.05.2015 | 16:42
Стигао рента-а-дечко за све прилике

На број телефона који се нашао у огласу јавио се младић који нам је објаснио да се нуде мушкарци "за све прилике" и већ на почетку разговора објаснио да није реч о проституцији, нити жиголо-сервису.

Готово да нема даме која је без партнера да се, макар једном није нашла у ситуацији да је љубопитљива околина запиткује о томе када ће, коначно, наћи некога. Самим девојкама добро су познати и коментари који сугеришу да су се "све њене другарице већ скућиле, само она никако"... Како би решио овај проблем девојака, а при том и сам зарадио, један Београђанин отворио је агенцију за изнајмљивање дечка. "У понуди" су мушкарци различитих година, изгледа, интересовања...

- Изнајмљујемо особе које дамама глуме партнера у свим ситуацијама - каже посредник у спајању муштерије и лажног дечка. - Било да се ради о свадби, слави, пословном догађају, изласку у ноћни клуб, породичном ручку... Даме бирају мушкарца по свом укусу, или укусу њихове околине. Имају прилику да изнајме дечка са манирима, да одаберу како ће бити одевен, а, наравно, пре "приказивања" усаглашавају се приче о томе где су се и на који начин упознали.

Дечко за показивање бира се преко фотографија. Заинтересована дама прво се нађе са посредником који јој покаже слике мушкараца из понуде. Након одабира, девојка се налази са својим "изабраником" коме може да одабере гардеробу, али и осмисли биографију до најситнијих детаља.

Момка по мери, међутим, себи ће моћи да приуште само оне имућније девојке. Сат времена проведеног са изнајмљеним момком кошта 50 евра, други сат 30, а сваки следећи по 20 евра, објашњавају оглашивачи ове несвакидашње услуге. Приликом договора, муштерије плаћају капару, а након завршеног посла и цео износ.

ТРАЖЕ СЕ СЕДОКОСИ

Агенција која слободним девојкама преко друштвене мреже "Фејсбук" нуди дечка у закуп, у понуди има младиће до 30 година, али и оне који су нешто старији.

- Ове године се "траже" озбиљнији мушкарци, са којом седом у коси - објашњава посредник.

- Прошле године су, рецимо, даме највише биле заинтересоване за господу лежернијег начина одевања, са необријаном брадом, која негује такозвани дрвосеча стил.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 0

Оставите коментар