Нови редизајнирани Гоогле Пхотос сервис

Гоогле је најавио нови, редизајнирани Гоогле Пхотос сервис, који нуди неограничени складишни простор за фотографије и видео фајлове, а све ово је - бесплатно!

Информационе технологије 29.05.2015 | 07:54
Нови редизајнирани Гоогле Пхотос сервис

Резолуција је лимитирана на 16 мегапиксела за фотографије и 1080п за видео. Пхотос ће бити доступан за Андроид, иОС и wеб, а укључује и доста других корисних функција.

Организовање је још једна функција која је карактеристична за Пхотос. Гоогле ће анализирати фотографије и аутоматски ће их сортирати у групе. Ово организовање фотографија омогућава Гоогле-у да своје способности претраживања искористи на најбољи начин. Компанија је демонстрирала како је могуће претраживати специфичне моменте у фотографијама. Гоогле из Пхотос апликације омогућава и лакше дељење фотографија. Пхотос ће омогућавати дељење групе фотографија, без потребе да онај који их прима поседује апликацију.

Лансирањем Пхотос сервиса, Гоогле коначно заобилази потребу за Гоогле+ сервисом. Фотографије су увек биле најјача страна ове друштвене мреже, али ће Пхотос сада корисницима омогућити да најбоље користе сервис без логовања на Гоогле+.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар