Мехдић и Хасановић пуштени из притвора

Касим Мехидић и Авдулах Хасановић, осумњичени за врбовање Нердина Ибрића који је у терористичком нападу на Полицијску станицу у Зворнику убио полицајца, а двојицу ранио, данас су уз мјере забране пуштени из притвора, потврдио је Срни Мехидићев бранилац Сенад Дуповац.

Босна и Херцеговина 27.05.2015 | 21:20
Мехдић и Хасановић пуштени из притвора

Дуповац је навео да је Мехидић, који је био у притвору у Бусовачи мјесец дана, данас изашао уз мјере које му забрањују напуштање мјеста боравка и забрану састајања са одређеним лицима.

"Мехидић је исказао вољу за сарадњом са Тужилаштвом, те је у свом исказу на сва њихова питања дао одговоре на неколико страница. Због тих околности Тужилаштво је предложило мјере забране, умјесто новог продужења притвора", рекао је Дуповац.

Мехидић и Хасановић ухапшени су 28. априла у акцији Агенције за истраге и заштиту /СИПА/ БиХ због повезаности са терористичким нападом у Зворнику.

Полицајац Драган Ђурић убијен је 27. априла увече у терористичком нападу на Полицијску станицу у Зворнику који је извршио Нердин Ибрић /24/ из села Сапна код Зворника. Том приликом рањени су полицајци Жељко Гајић и Стево Миловановић.

Ибрић, који је током напада узвикивао "Алаху екбер", ликвидиран је приликом размјене ватре са полицијом.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Холланд

27.05.2015 19:25

Па добро сад,она 32 пустена на слободу,ова 2 пустена на слобода.кога ба лазе ова полиција.и муп..само дизу тинзије.овим хапсењима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само вас посматрам

27.05.2015 19:31

Како вас бре није срамота, е мој Дјурке за какву дрзаву ти даде зивот

ОДГОВОРИТЕ
Name

попај

27.05.2015 19:43

Господо полиција не одредјује притвор нити пуста из притвора.ПИтајте поступајуцег тузиоца засто су пустени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузба

27.05.2015 19:51

Знаци нема терора ни тероризма.Да има терористи се не би пустили.Сви они који су их називали да су терористи требају да тузе.Исламска Заједница у Босни такодје треба поднијети пријаву против органа РС-а јер су их називали исламски терористи.Напомињем у Зворнику јесте изврсено кривицно дјело и нек одговарају који су то изврсили или помагали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сједите с миром

27.05.2015 19:54

Ови нон-стоп хапсе па пуштају. Само троше паре на те акције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

27.05.2015 20:27

Господине полиција ради свој посао хапси а велики људи пустају криминалце на слободу,полиција је за то немоцна.

ОДГОВОРИТЕ