Лалат нови тренер Новог Пазара?!

Бивши тренер Црвене звезде налази се на мети Новог Пазара. Да ли је на помолу рокада Пазараца и црвено-белих Косановић - Лалатовић?

Тенис 28.05.2015 | 12:00
Лалат нови тренер Новог Пазара?!

Ненад Лалатовић неће предводити Црвену звезду наредне сезоне, али то не значи да неће наставити да ради у Суперлиги.

Наиме, одмах по сазнању да црвено-бели не желе наставак сарадње са Лалатовићем, Нови Пазар бацио је "удицу".

Наиме, Милораду Косановићу истекао је уговор са Пазарцима и они су решили да му одмах пронађу наследника.

У руководству суперлигаша са Јошанице не поричу да контакт постоји, али тврде да Косановића могу да замене тројица стручњака, али и да је отворена могућност да искусни тренер продужи сарадњу. Ипак, није тајна да он већ преговара са Црвеном звездом.

"Волели бисмо да Косановић остане, али јавност је упозната да су разговори између њега и челника Црвене звезде у поодмаклој фази. Немамо много времена, пауза је кратка, првенство стартује знатно раније него што је до сада био случај. Морамо да мислимо о себи, да се обезбедимо на време", изјавио је за "Спортски журнал" Реџеп Кораћ, генерални секретар Новог Пазара.

Пазарци не крију да је Лалатовић први "пик", па не треба да буде изненађење ако на клупама Новог Пазара и Црвене звезде дође до рокаде.

"Лалатовић је један од тројице кандидата да наследи Косановића, ако овај одлучи да не настави мисију у нашем клубу. Верујем да ћемо све дилеме, када је у питању струка, успети да решимо пре краја ове радне недеље", додао је Кораћ, не желећи да саопшти имена двојице преосталих кандидата за клупу Новог Пазара.

Ненад Лалатовић (37) је пре доласка у Звезду пред старт управо завршене сезоне радио као тренер и у екипама Срема из Сремске Митровице, новосадском Пролетеру, Напретку и Вождовцу.

Коментари / 0

Оставите коментар