Lalat novi trener Novog Pazara?!

Bivši trener Crvene zvezde nalazi se na meti Novog Pazara. Da li je na pomolu rokada Pazaraca i crveno-belih Kosanović - Lalatović?

Tenis 28.05.2015 | 12:00
Lalat novi trener Novog Pazara?!

Nenad Lalatović neće predvoditi Crvenu zvezdu naredne sezone, ali to ne znači da neće nastaviti da radi u Superligi.

Naime, odmah po saznanju da crveno-beli ne žele nastavak saradnje sa Lalatovićem, Novi Pazar bacio je "udicu".

Naime, Miloradu Kosanoviću istekao je ugovor sa Pazarcima i oni su rešili da mu odmah pronađu naslednika.

U rukovodstvu superligaša sa Jošanice ne poriču da kontakt postoji, ali tvrde da Kosanovića mogu da zamene trojica stručnjaka, ali i da je otvorena mogućnost da iskusni trener produži saradnju. Ipak, nije tajna da on već pregovara sa Crvenom zvezdom.

"Voleli bismo da Kosanović ostane, ali javnost je upoznata da su razgovori između njega i čelnika Crvene zvezde u poodmakloj fazi. Nemamo mnogo vremena, pauza je kratka, prvenstvo startuje znatno ranije nego što je do sada bio slučaj. Moramo da mislimo o sebi, da se obezbedimo na vreme", izjavio je za "Sportski žurnal" Redžep Korać, generalni sekretar Novog Pazara.

Pazarci ne kriju da je Lalatović prvi "pik", pa ne treba da bude iznenađenje ako na klupama Novog Pazara i Crvene zvezde dođe do rokade.

"Lalatović je jedan od trojice kandidata da nasledi Kosanovića, ako ovaj odluči da ne nastavi misiju u našem klubu. Verujem da ćemo sve dileme, kada je u pitanju struka, uspeti da rešimo pre kraja ove radne nedelje", dodao je Korać, ne želeći da saopšti imena dvojice preostalih kandidata za klupu Novog Pazara.

Nenad Lalatović (37) je pre dolaska u Zvezdu pred start upravo završene sezone radio kao trener i u ekipama Srema iz Sremske Mitrovice, novosadskom Proleteru, Napretku i Voždovcu.

Komentari / 0

Ostavite komentar