Толе се смије док ''неки'' хоће да га сруше!

„Караџић се само насмејао када је чуо шта се дешавало у ФС Војводини“, каже потпредседник ФСС.

Фудбал 25.05.2015 | 09:40
Толе се смије док ''неки'' хоће да га сруше!

После дешавања у петак и Извршног одбора ФС Војводине хроничари овдашњег фудбала су констатовали: Томислав Караџић је изгубио тло под ногама. Наиме, његов матични Савез одлучио је да га скине са листе делегата ФСС што је само појачало мишљење да је актуелни председник Савеза изгубио подршку, те да ће тешко опстати у фотељи првог човека нашег фудбала.

Опозиција симултано ради на више фронтова, али Томислав Караџић се не узбуђује. Тако је бар за Ало рекао један од његових најближих сарадника и потпредседник ФСС Горан Милановић.
„Чули смо се после свега што се дешавало у Војводини и Караџић се само насмејао, јер су га пре неколико дана исти ти људи подржали, а сада га чисте. Каже, људи су то и ништа га не чуди“, поручио је за Ало Горан Милановић.

Он је додао да Караџић није једини кривац за све проблеме српског фудбала, али да не бежи од ванредних избора, пошто се опозиционарима јако жури.
„Ово што се дешава је хаос, циркус, не знам како другачије да опишем. Ови који ово раде нису озбиљни фудбалски радници. Није Караџић крив за све што се дешава у српском фудбалу. Најлакше је тражити да се смени неколико људи, па да они који су опозиција „наставе“ да јашу, док фудбал у Србији и даље умире. Ако хоћемо да мењамо систем који је нарушен, онда морамо да кренемо одоздо. Ако се опозицији жури, а Звезда је још пре неколико недеља послала инцијативу за смену, инсистирам да идемо на ванредне изборе. Нека се закажу за септембар, па да све завршимо до новембра“, додао је Милановић.

Коментари / 0

Оставите коментар