Мари: За мене је Ноле фаворит на Гаросу!

Енди Мари рекао је да игра без дилеме најбољи тенис на шљаци ове године и додао да има много самопоуздања пред старт Ролан Гароса.

Тенис 24.05.2015 | 09:00
Мари: За мене је Ноле фаворит на Гаросу!

Шкотски тенисер освојио је у 2015. прва два турнира на шљаци, па са доста оптимизма долази у Париз.

Он је истакао да је Новак Ђоковић ове године фаворит у Паризу, али да никако не би требало отписивати деветоструког шампиона Рафаела Надала.

„Играм вероватно најбољи тенис на шљаци у каријери. Никада се нисам осећао опуштено на овој подлози. Не знам шта се у прошлости дешавало на терену, осећао сам да сам имао проблема са кретањем. Ове године је другачије. добро се крећем, много сам слободнији, моје тело се осећа добро. То је позитивно. Освајање турнира и побеђивање добрих играча такође позитивно утиче на самопоуздање“, рекао је Мари.

Он је ове сезоне на шљаци остварио скор 10-0 и освојио је два турнира, у Минхену и у Мадриду где је био убедљив против Надала.

„Мислим да Надалова форма мења ствари ове године. За мене је Новак фаворит пред старт турнира, али на том терену Рафа има невероватан резултат. Сигурно ће се боље осећати. Обожава услове овде. Било би глупо отписати га, он без дилеме може до титуле.“

Коментари / 0

Оставите коментар