Видео: Кад се Црногорци ''помакљају''!

Четврти меч финалне серије плеј-офа Првенства Црне Горе између Сутјеске и Будућности прекинут је у 28. минуту.

Кошарка 24.05.2015 | 09:20
Видео: Кад се Црногорци ''помакљају''!

Покошкали су се Немања Врањеш и Омар Кук, бек домаћина је ухватио за лице Американца, па су добили искључујуће грешке. Уследила је реакција обе клупе, навијачи су утрчали на терен и то је био крај меча.

"Као председника Сутјеске немам оправдања за оно што се десило, за улазак навијача на терен и напада на гостујуће играче и стручни штаб и против сам сваког насиља на спортским теренима. Остаје жал што се све није завршило на спортском пољу, да побиједи бољи. Приликом првог прекида челници Будућности су нам изашли у сусрет и пристали да се меч настави због чега бих им се захвалио. Заједно са осталим људима из клуба сам покушао да смирим ситуацију, али у томе, нажалост, нисам успео. Једина утеха у свему овом је што нико није повријеђен", био је разочаран први човек Никшићана Дарко Перовић у изјави за "Вијести".

Претходно је у 18. минуту дошло до првог инцидента – Никола Ивановић се после постигнуте тројке окренуо ка трибинама, што је изазвалу бурну реакцију присталица Сутјеске.

Гађали су гостујућу клупу и играче столицама, после чега су судије прекинуле меч. Већање је трајало скоро пола сата и одлучено је да се меч настави, али и да се испразни део трибина иза клупе Будућности.

"Жао нам је што смо на овакав начин освојили титулу, али је права срећа да нико није повређен у инцидентима који су били. Велику захвалности дугујемо председнику Сутјеске Дарку Перовићу, који је заједно са директором Миодрагом Љешковићем све урадио да смири ситуацију. После првог инцидента смо изразили жељу да наставимо меч и тада је речено да ће се утакмица прекинути ако дође до било каквог инцидента. У другом полувремену је дошло до кошкања Кука и Врањеша и то је био сигнал да публика уђе не терен. Једноставно, није било услова да се утакмица заврши и овим је изгубила и црногорска кошарка", рекао је директор Подгоричана Славко Радуловић.

Коментари / 0

Оставите коментар