Ана и Никола Рађен отказали стан у Атини

Након афере “кокаин” која ће славног ватерполисту коштати каријере, брачни пар Рађен решио је да се врати у домовину.

Забава 21.05.2015 | 07:14
Ана и Никола Рађен отказали стан у Атини

Када су се пре годину дана преселили у Грчку, где је Никола Рађен (30) потписао уговор са ватерполо клубом Олимпијакос, он и његова супруга, певачица Ана Кокић (33) нису ни слутили да ће због једног несмотреног потеза ватерполисте морати да промене живот из корена.

Вест да је Никола био позитиван на кокаин после утакмице између Шпаније и Србије у Мадриду изазвала је праву буру у медијима, након које је његова супруга одлучила да му се придружи у Атини, али само накратко. Наиме, како сазнаје “Блиц”, Ана је пре два дана отпутовала у Грчку да би помогла Николи да откажу стан који су изнајмљивали и да би спаковали кофере и заједно се вратили у Београд.

- Њих двоје су управо отказали стан који су изнајмљивали у Атини. Преостале две недеље, колико ће провести у Грчкој, искористиће да спакују ствари и да се поздраве са пријатељима који су им били велика подршка - каже наш извор близак овом брачном пару.

С обзиром на то да је ФИНА суспендовала ватерполисту због позитивног теста на кокаин и да му прете четири године забране такмичења, Ана је спремна да преузме улогу главе куће. Како сазнајемо, она већ има велике планове како да њихова породица не осети финансијске последице због Николине грешке.

- Ана је и даље највећа подршка супругу и верује да ће се ситуација смирити и да јавност неће заборавити медаље које је Никола донео Србији. Међутим, неће седети скрштених руку. Она ће се након повратка у Србију посветити наступима, снимању новог албума и представи “Чекајући министра”, у којој има главну улогу - каже наш извор.

- Никола ће време проводити са ћеркама јер оне засад не иду у вртић, а старију Нину (6) ће припремити за полазак у први разред - закључује извор.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар