Наташа избацила Љубу из стана

Четири месеца после венчања брак певачице и рукометаша је потпуно уздрман.

Забава 16.05.2015 | 10:19
Наташа избацила Љубу из стана

Иако је све почело идилично и Наташа Беквалац се хвалила да се удала за човека свог живота, рукометаш Љуба Јовановић и певачица су већ успели да се жучно посвађају. Како сазнајемо, Наташа је супруга избацила из свог стана на Дедињу, у ком су заједно живели.

Наташа је била сигурна да је коначно пронашла правог мушкарца за себе. Али у последње време он је почео да показује друго лице - често јој је придиковао, а Наташа то не трпи - открива наш извор близак певачици.


Такво његово понашање се певачици смучило.
- У једном од таквих момената Наташи је пукао филм и рекла је Љуби да скупи своје ствари и напусти њен стан - прича наш извор и додаје да је Беквалчева уморна од тога што јој је Љуба на грбачи: - Жалила се да живи код ње и на њен рачун, а уз то јој често и придикује. -

Љуба се покајао јер се уплашио да би ова Наташина одлука могла бити дефинитивна, па је позвао једног њеног блиског пријатеља да га моли да певачицу наговори да се њих двоје помире. Она је, међутим, остала неумољива. Али имајући у виду њен буран темперамент, није искључено да је то урадила у афекту и да ће се ипак помирити.

Овим поводом позвали смо Наташу, али она се није јављала.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар