Џони Деп мора да врати псе у САД

Аустралијске власти наредиле су холувдском глумцу Џонију Депу да своја два пса - Пистола и Буа - до суботе пошаље из земље или ће бити успавани

Забава 15.05.2015 | 08:06
Џони Деп мора да врати псе у САД

Аустралијске власти наредиле су холувдском глумцу Џонију Депу да своја два пса - Пистола и Буа - до суботе пошаље из земље или ће бити успавани.

Министар пољопривреде Барнаби Џојс оптужио је Депа да је прокријумчарио јоркширске теријере у свом авиону када се вратио у Аустралију да би наставио снимање петог дела серијала "Пирати са Кариба".

Министарство пољопривреде дало је Депу (51) и његовој 29-годишњој супрузи Амбер Херд рок од 72 сата да своје љубимце врате у САД.

"Ако поченте да дозвољавате филмским звездама - чак и ако су два пута проглашени за најсексипилнијег мушкарца - да улазе у земљу са љубимцима, зашто онда не дозволимо свима да крше закон", рекао је Џојс и додао да је "време да Пистол и Бу збришу назад у САД".

Аустралија има строге карантинске процедуре како би спречила ширење болести попут беснила. Да би унели љубимца у Аустралију потребна је дозвола и период у карантину од најмање 10 дана.

Власти су откриле да је Деп кучиће прокријумчарио када су се појавили извештаји да их је један његов помоћник однео у салон за љубимце на Златној обали.

"Господин Деп сада мора или да врати псе у Калифорнију или ћемо морати хумано да их успавамо", рекао је Џос.

Депов портпарол није био доступан за коментар, а за сада се не зна да ли ће даље акције бити предузете против Депа због кршења прописа.

Власти истражују и како су љубимци прошли аеродром у Бризбејну без дозволе.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рик

15.05.2015 07:32

Сад

ОДГОВОРИТЕ