Имала сам многе везе са женама

Кејт Бланшет је признала да је у прошлости имала “многе” везе са женама.

Забава 13.05.2015 | 09:28
Имала сам многе везе са женама

Она је у интервјуу поводом премијере њеног новог филма “Царол”, у ком игра са Руни Маром, била упитана да ли је то њен први сусрет са лезбијством.

“На филму, или у правом животу?”, одговорила је глумица. Након тога је признала да је “много пута имала везу са женама.

На основу романа “Цена соли” Патрише Хајсмит, филм “Керол” смештен је у Њујорк педесетих година где се старија удата жена (Бланшет) заљубљује у младу продавачицу (Мара).

То није први пут да Бланшет игра у адаптацији романа Патрише Хајсмит – била је и део глумачке екипе у трилеру из 1999. “Талентовани господин Рипли”.

Бланшет је за Вариетy магазин рекла да је читала много “књига о односима између девојака”, како би се припремила за улогу и “много разговарала о ерогеним зонама” са дизајнерком костима Сенди Пауел.

“Мислим да постоји много људи као што је Керол који не осећају потребу да на сав глас говоре о неким стварима”, рекла је Бланшет. “То није филм ‘Плаво је најтоплија боја’”.

Аустралијска глумица удата је за Ендрјуа Аптона и мајка је три сина и једне кћери, коју је пар усвојио ове године. Аптон је тренутно уметнички директор Сиднејске позоришне компаније. Пар планира да се пресели у Америку када истекне Аптонов уговор.

Упитана о правима жена у Холивуду, Бланшет је приметила: “Појавила се критична маса жена у филмској индустрији, укључујући Мерил Стрип, Риз Витерспун и Никол Кидман. Морамо да гурамо напред. Која индустрија једнако плаћа жене и мушкарце? Ниједна. Зашто очекујете од ове да буде другачија?”

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар