Змај од Шипова добија свој ријалити

Будући да је већ два месеца један од најзанимљивијих учесника у “Паровима”, телевизија "Хепи" је одлучила да припреми посебан ријалити у којем ће главну улогу имати Змај од Шипова.

Забава 05.05.2015 | 10:35
Змај од Шипова добија свој ријалити

Будући да је већ два месеца један од најзанимљивијих учесника у “Паровима”, телевизија "Хепи" је одлучила да припреми посебан ријалити у којем ће главну улогу имати Змај од Шипова.

Нови шоу ће се одвијати на селу и формом ће подсећати на “Фарму”.

''Идеја је да Илија има све што има и код куће у Шипову. Стоку, живину, башту… Његове Змајице ће му помагати око одржавања фарме. Он је више пута рекао да је домаћин и да је много вредан, али да не може довољно да се покаже зато што нема шта да ради у овом ријалитију. С обзиром на то што је он прави мамац за гледаоце, продуценти су одлучили да му дају ту могућност'', каже за ''Информер'' извор близак продукцији и напомиње да телевизија “Хепи” већ увелико ради на овом пројекту у који ће бити уложено много пара.

Извор: Новости

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

ја

05.05.2015 10:29

Тооо јос сељака

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСТА КРЕТЕНА

05.05.2015 10:35

Па ви сте гори од комуниста.Само народу уваљујете јефтине жваке.Направите несто од паметних,покажите и другу страну медаље овог народа.Сигурно да има материјала. Само правите нацрње и најгоре,ЗАР НИЈЕ ДОВОЉНО ОВО ДО САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љевичар са Козаре

06.05.2015 07:39

Шта ти мјешаш комунисте са овим назови ТВ и новинарима, па филмови и ТВ серије снимљене тад су појам за ова г...а.А тек спорт,музика позориште питај неког ко памти вријеме прије овог демократског мрака.

Name

Оги

05.05.2015 13:58

Поменута београдска телевизија хоће од нашег Илије да направи већег шарлатана и наивца него што већ јесте. То је злоупотреба и поигравање са човјеком, који, да има иоле мало више памети, не би радио то што ради у ријалитију Парови.Шта ли тек одговорни са поменуте београдске телевизије желе од јадничка Илије у новом ријалитију. Требало би некако спасити тог наивца Илију да се врати кући и посвети свом имању и сеоском животу, а не да дангуби и прави глупости у поменутом ријалитију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

05.05.2015 15:21

Шта када полиција,која наводно има потјерницу,одведе Илију у Српску?Цели реалитy Парови је на климавим ногама.Чудим се Марићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА

05.05.2015 19:44

ДАЈТЕ ЉУДИ ЗМАЈА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА И ОВАКО НАМ ЈЕ ЖИВОТ РИЈАЛИТИ ШОУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

05.05.2015 23:08

Куда иде овај свијет?????Кукуууу нама.... Умјетност је као вода продире без обзира на препреку. Налази себи алтернативу.Вода може проћи кроз филтер и бити чиста и питка,али може и кроз муљ и смеће и изаћи мутна. Наша умјетност је дубоко заглибила у муљ.Теже је данас бити будала него паметан.Питајте дјецу на улици тко је Умберто Еко,Матија Бећковић, Стивен Хокинг и слични,Питајте тко је Змај од Шипова,Мими Оро или тако неки зачудиће Вас колико су дјеца "опчињена" овим другим.Па реците дали је теже бити "Будала" или "Паметан" због конкуренције и подршке нас "Будалама".Новинар Марић је паметан ,али под старе дане и он је видио да више пара заради са људима који имају бар три шифре озбиљног поремећаја.Него са оним који знају рећи,али нема их тко разумјети.Једна анегдота;Кад ми је Матија Бећковић јеном приликом на јеном мјесту,а нећу вам рећи гдје ,јер би одмах знао тко је. Рекао ја да одредим цијену његових ЦД_ова.Обратио сам се заинтересованим купцима овако:"Да су ЦД_ови,змаја од Шипова ,Цице ,Миц,Трофртаљке или Маце и сл.били би 20 КМ.А, будући да је памет девалвирала од паметни људи ЦД_ови су 5 КМ.Купили су сви присутни,а било их је у малом броју и смијали су се. Свим људима желим свеколико лично и породично добро и "деконтаминацију друштва од Будала. ИСКРЕНО И ПОШТЕНО..Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

вратило

06.05.2015 04:00

Има Илија вама сто показати ко и на вратилу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

06.05.2015 05:49

Морамо бити назадни кад придајемо важност бјелосвјетским будалама има ли неко напредан и модеран да буде у неком ријалитију? Нема, јер паметни људи не пристају на такве будалаштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михо

06.05.2015 06:11

Илија " ЗМАЈ ОД ШИПОВА " је паметнији и бољи човјек од Баје од Лакташа.Зато требамо бити поносни што један Србин из РС-ке има у Србији свој РИЈАЛИТИ ШОУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико_битан

06.05.2015 07:56

Моралан аверикала је дефинитивно на овим просторима прослост.Илија је интересантна 5 минута, нормалном цовјеку доста је да га слуса 2 минуте и то је то.Засто та телевизија не би отворила сколу, обданисте у сипову, пратила годину дана рад те дјеце уз савремена наставна средства и помагала и презентирала утјецај опремљености сколе на побољсање процеса наставе.Или болницу или установу за старе и изнемогле особе.Змајева и курви има и на претек тако да ово сто најјављују је јос један параокс ове биједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

06.05.2015 09:40

Јел видите ко код нас добија сансу у зивоту? ...будале! А сколовани људи напустају дрзаву, јер су и наду изгубили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мома стевић

06.05.2015 10:01

Хаппy тв обмањује народ,зашто гласање гледалаца за испадање из Парова,приказује у процентима? Зашто не у правим бројева гласова.Зато што мали број гледалаца гласа.Хаппy добије нпр. укупно 100 гласова.Маца добије 30 ,Хаппy претвори у проценте па испада да су много гледани.Ко то гледа,и ко то мже да разазна шта ко говори?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тооо

06.05.2015 11:54

то ЗМАЈЕ легендо, душмани нек поцркају од муке, они су јаки на језику а ти на дјелима, сви слободни људи без комлекса су за змаја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змаја за ја.а

06.05.2015 14:52

Змаја за ја.а!

ОДГОВОРИТЕ