Мјеста до којих је скупо доћи, али гдје можете јефтино одсјести

Упркос томе што цене летова ка овим туристичким дестинацијама коштају много, ниске локалне цене спасиће ваш буџет и на тај начин учинити ова путовања достижним.

Путовања 05.05.2015 | 08:15
Мјеста до којих је скупо доћи, али гдје можете јефтино одсјести

Тајланд

Ово се нарочито односи на Чијанг Мај регију, до које је могуће доћи ноћним возом из Бангкока. Ово место пуно је јефтиних кућа за изнајмљивање, цена појединих оброка је 1 долар, а захваљујући љубазним локалцима, могуће је уживати у разним рутама или третманима, попут масаже коју је могуће добити за мање од 20 долара.

Панама

Бројне активности попут излежавања на плажи, пешачења, посматрања птица, јахања коња, роњења, или уживања у кафи и чоколади не коштају много, а цена већине оброка износи између 5 и 10 америчких долара.

Доминиканска Република

Још једна дестинација са изврсном кафом! Најјефтиније регије су Кабарет и Сосуа, а излежавање на плажи неће вас коштати ништа. Туристи би требало да буду на опрезу, нарочито ноћу, али добра страна ових области је што имају забаван, опуштен и врло јефтин ноћни живот.

Никарагва

Никарагва представља јефтину алтернативу за Костарику, мада би, ако планирате путовање, тамо требало да се запутите што пре јер постаје све популарнија туристичка дестинација. Ова земља пуна је разноврсности, од предивних шума и плажа до готово свакодневних прослава које туристима пружају прави осећај локалне културе, а који су изузетно јефтини. С обзиром на то да су главне намирнице пиринач и пасуљ, оброци такође не коштају много, а по пристојној цени можете добити чак и јастога.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар