Преминуо и трећи радник "Тигра" из Пирота

Компанија "Тигар тајерс" из Пирота саопштила је да је преминуо и трећи тешко повређени радник Дејан Младеновић који се налазио на лечењу у Немачкој.

Србија 02.05.2015 | 12:44
Преминуо и трећи радник "Тигра" из Пирота

"Тигар Тајерс" је саопштио да је након несреће која се догодила 23. априла у ваљари, нажалост и Дејан Младеновић, радник одржавања, преминуо 2. маја 2015. године.

Како се наводи, од 24. априла ујутру Дејан Младеновић је био хоспитализован на Универзитетској клиници у Бохуму у Немачкој, где је тим лекара учинио све што је било могуће.

"Компанија и сви запослени у Тигар Тајеру изражавају искрено и најдубље жаљење због овог губитка, и пружају сву неопходну подршку и помоћ која је у овим околностима потребна његовој породици и породицама осталих настрадалих колега", каже се у саопштењу ове компаније и додаје да је званична истрага о околностима несреће још увек у току.

"Тигар Тајер ће наставити да пружа подршку истрази и даље ће обавештавати јавност поводом овог трагичног инцидента".

Након незгоде у којој су од струјног удара повређена шесторица радника ове компаније, тројица најтеже повређених транспортовани су авионима на инсистирање и о трошку компаније хитно у Немачку на лечење на најбољу клинику за санирање овакве врсте повреда, али због тежине повреда преминула су сва тројица радника пиротске компаније. Тројица радника који су прошли са лакшим повредама успешно се опорављају.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар